Penne met gerookte zalm en doperwtjes
3 pers
r
o
o
v
n
e
t
n
Ingredië
onen:
Bereiding - 15 min:
rigate
y Penne
r
b
u
o
S
• 375 g
le
ogde dil
• Gedro
om
• 2 dl ro
e
• Olijfoli
en zout
ries)
• Peper
s (diepv
je
t
w
r
e
jes)
dop
(in reep
• 100 g
lm
a
z
e
t
k
geroo
• 100 g
(vis)
nblokje
lo
il
u
o
b
•1
ipperd)
i (versn
u
e
in
le
•1k
p
het rece
Ontdek
ne
ook onli
t
➀ Breng een pot met licht gezouten water aan
de kook en kook de doperwtjes 3 minuten.
➁ Giet de doperwtjes af en verfris onder koud
stromend water.
➂
➃
➄
➅
➆
➇
Bak de versnipperde ui glazig in olijfolie.
Voeg de room, zalm en doperwtjes toe.
Verkruimel de visbouillon erover.
Kruid met dille en peper van de molen.
Laat heel even opkoken.
Kook de pasta al dente zoals aangewezen op
de verpakking.
Giet de pasta af, doe terug in dezelfde kookpot
en roer er de saus onderdoor.
TIP: Kan ook bereid worden met Soubry Spelt Penne