Alvo folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 64 *

thumbnail - Alvo-aanbieding -  producten in de aanbieding - stokbrood, brood, knoflook, buffelmozzarella, Burrata, kaas, mozzarella, melk, room, basilicum, rozemarijn, teentjes, balsamicoazijn, olijfolie. Pagina 64.
64 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ZATERDAG LUIE BURRATA MET KERSTOMATEN, PISTACHENOTEN EN KNOFLOOKBROOD 4 • • • • • • • • • • 15 min. gemakkelijk 4 bolletjes burrata (of buffelmozzarella) 1 stokbrood olijfolie + extra 2 teentjes knoflook, fijngesneden enkele takjes rozemarijn, fijngesneden 500 g kerstomaten, gehalveerd balsamicoazijn een bosje basilicum, fijngesneden peper en zout een handje pistachenoten, fijngesneden 1. Leg op elk bord een uitgelekte bol burrata of buffelmozzarella. 2. Snij het stokbrood in plakken. Meng enkele eetlepels olijfolie met knoflook en rozemarijn. Bestrijk het brood met dit mengsel en gril of bak het goudbruin. 3. Meng de kerstomaten met een scheut olijfolie en balsamico. Voeg de basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. 4. Schep de tomaten over de burrata. 5. Werk af met de pistachenoten en serveer met het knoflookbrood. BURRATA EN (BUFFEL)MOZZARELLA WORDEN VAAK IN EEN ADEM GENOEMD. BURRATA BESTAAT IMMERS VOOR EEN DEEL UIT MOZZARELLA. OORSPRONKELIJK KOMT BURRATA UIT PUGLIA EN HET IS MOZZARELLA DIE GEVULD IS MET EEN MENGSEL VAN ROOM EN WRONGEL. VANDAAR DAT DE BINNENKANT ZO MOOI UIT DE KAAS LOOPT ALS JE HEM AANSNIJDT. BUFFELMOZZARELLA IS EEN HELDERWITTE BOL VAN MELK VAN EEN WATERBUFFEL, HEEFT EEN STEVIGE STRUCTUUR EN EEN VOLLE, ROMIGE SMAAK. 64

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders