Alvo folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 71 *

thumbnail - Alvo-aanbieding -  producten in de aanbieding - brood, paneermeel, zalm, gehaktballetjes, ham, kaas, geraspte kaas, ei, room, koekjes, tomatensaus, pasta, spaghetti, mosterd. Pagina 71.
71 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
HELP! ARTISJOK I SOS KITCHEN SOS kitchen Zit jij met een prangende keukenvraag? Stel ze aan het team van Artisjok! STUUR EEN MAILTJE NAAR [email protected] “Ik bak sinds kort zelf brood en heb daarom verschillende soorten bloem in huis. Onlangs zag ik iets wat lijkt op SPINNENWEBBEN IN DE BLOEM. Wat is dit?” Cédric, Tienen “Het is al enkele keren gebeurd dat ik mijn SPAGHETTI VEEL TE LANG LAAT KOKEN. Kun je daar nog iets anders mee doen behalve wegsmijten?” Steven, Hemiksem Alvo-team: “We raden je aan om dit probleem de volgende keer te vermijden door een keukenwekker te gebruiken. Maar mocht het toch nog eens gebeuren, kun je die pasta zeker nog verwerken, want we houden bij Alvo niet van verspilling. Meng de te gare pasta in een kom met een paar geklutste eieren, wat fijngesneden lente-uitjes, reepjes ham of zalm, een handje geraspte kaas en een scheutje room. Bak het geheel in een pan met antiaanbaklaag tot een pastaomelet.” Alvo-team: “Oei, je hebt last van meelmot. Een hardnekkig insect dat houdt van bloem, brood, pasta en koekjes. De meelmot is niet giftig, maar het is natuurlijk niet hygiënisch. We raden je aan om alle aangetaste bloem weg te smijten. Check ook de nog ongeopende verpakkingen: de motjes kruipen soms langs de onderkant naar binnen. Zie je ergens heel fijn rag, zoals spinnenwebben? Dan heb je prijs: weggooien. Reinig je kasten zorgvuldig, ook de kieren. Bewaar je bloem voortaan in glazen weckpotten met rubberen ring: het is zowat de enige container waar ze niet doorheen kunnen. Leg eventueel laurierblaadjes in je kast: daar houden meelmotten niet van.” “Mijn GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS zijn altijd zo stevig, nooit lekker fluffy. Wat doe ik verkeerd?” Lore, Genk Alvo-team: “Als je balletjes rolt van gehakt zoals je het hebt gekocht, dan krijg je zeker geen slechte balletjes, maar ze zullen inderdaad nogal vast en vrij vlezig zijn. Je werkt beter met ‘aangemaakt’ gehakt. Meng het gehakt met een ei, wat mosterd, een fijngesneden kort gestoofd (en afgekoeld) uitje en een kopje paneermeel. Hou het gehakt ook zo luchtig mogelijk als je het tot balletjes rolt: knijp het zeker niet te hard samen in je hand. Bak de balletjes daarna op een niet te hoog vuur. Laat ze rustig garen en draai af en toe om.” JUNI - JULI - AUGUSTUS 2022 I 71

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders