AARDAPPELLASAGNE
VAN SAVOOIKOOL EN CHAMPIGNONS
PERENPARTJES
IN RODE WIJNSAUS
Garnifood
400 g
3,79
Serveersuggestie
9,48/kg
GRATIN DAUPHINOIS
L’Atelier
300 g
SCAN DE QR-CODE
OF KIJK OP WWW.ALVO.BE
Recept
HERFSTSALADE MET KAKI
Ingrediënten
(voor 4 personen)
•
•
•
•
•
•
•
•
1 grote rode ui
2 el olijfolie
100 g rucola
1 persimmon/kaki
1 rolletje geitenkaas, in schijfjes gesneden
30 g notenmix
½ tl honing
3 el balsamicoazijn
Bereiding
• Karamelliseer de ui: snij de rode ui in dikke ringen.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan. Voeg de uiringen
toe en zet het vuur lager. Schep regelmatig om. Na
ongeveer 30 minuten zijn de uien gekaramelliseerd.
• Doe de rucola in een grote kom. Voeg de
gekaramelliseerde ui toe.
• Snij de kaki in plakken. Verdeel deze over de salade.
• Snij de schijfjes geitenkaas in blokjes. Verdeel deze
samen met de notenmix over de salade.
• Maak de dressing: meng de resterende olijfolie met de
honing en de balsamicoazijn. Besprenkel de salade met
de dressing.
3,39
11,30/kg