Serveersuggestie
AANBIEDINGEN VERS VLEES GELDIG IN DE ALVO-VESTIGINGEN MET EEN AFDELING VERS VLEES.
GEKARAMELLISEERDE
APPELS
Garnifood
EXOTISCH STOOFPOTJE VAN
EENDENBORSTFILET MET SINAASAPPEL
300 g
9,97/kg
https://www.alvo.be/recepten/exotisch-stoofpotje
scan mij
Recept
PAPPARDELLE MET
EVERZWIJNRAGOUT
Ingrediënten (voor 4 personen)
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
500 g everzwijnragout
peper en zout
boter
2 el bloem
2 uien, gepeld en fijn gesnipperd
1 stengel selder, in ringen gesneden
1 blik gepelde tomaten
70 g tomatenconcentraat
1 laurierblad
2 jeneverbessen
1 glas rode wijn
400 g pappardelle
bladpeterselie, fijngehakt
Bereiding
• Kruid het vlees met peper en zout. Verhit boter in een
pan, schroei het vlees dicht en bestrooi met de bloem.
Voeg de ui en de selder toe en schep goed om. Voeg
de gepelde tomaten, het tomatenconcentraat, het
laurierblad en de jenverbessen toe.
• Giet de rode wijn erbij. Dek af en laat minstens 1 uur
sudderen.
• Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
• Meng de pasta met de saus en zet nog even op het vuur.
• Werk af met de peterselie.
2,99