Alvo folder - 30/11 - 13/12/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 11 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 30/11/2022 - 13/12/2022 -  producten in de aanbieding - muffins, zalm, spekreepjes, bacon, lardons, paté, kaas, karnemelk, lard, paprikapoeder, mosterd, keukenpapier, keukenrollen. Pagina 11.
11 / 21

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ée gourmet V ive le poisson pour une soir Lang leve vis op de gourmet GOURMET DE POISSON / VISGOURMET SAUMON FUMÉ NORVÈGE TRANCHE LONG / NOORSE GEROOKTE LONGGESNEDEN ZALM Alvo 2 pers. 9,50 80 g 4,19 52,38/kg MUFFINS AU CHEDDAR ET AU LARD / MUFFINS MET CHEDDAR EN SPEK Ingrédients (pour 4 personnes) Préparation Ingrediënten (voor 4 personen) Bereiding • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • ½ courgette 200 g de lardons fumés Alvo 250 g de farine fermentante 1 pincée de sel 2 c. à s. d’herbes de Provence 1 c. à c. de paprika 2,5 dl de lait battu 4 œufs 1 poivron rouge, épépiné et coupé en dés 2 c. à c. de moutarde 150 g de cheddar Cathedral Mature, râpé poivre ½ courgette 200 g Alvo spekreepjes, gerookt 250 g zelfrijzende bloem 1 snuifje zout 2 kl Provençaalse kruiden 1 kl paprikapoeder 2,5 dl karnemelk 4 eieren 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden 2 kl mosterd 150 g Cathedral City cheddar matuur, geraspt peper • Préchauffez le four à 180 °C. • Râpez la courgette et laissez-la rendre son eau sur du papier absorbant. • Faites revenir les lardons dans une poêle sans matière grasse, jusqu’à ce qu’ils soient bien croustillants. Égouttez-les sur du papier absorbant. • Mélangez la farine, les herbes de Provence, le paprika et le sel. • Ajoutez le lait battu et les œufs et mixez le tout pendant 2 minutes. • Incorporez la courgette et le poivron à la pâte. • Ajoutez le bacon, la moitié du cheddar et la moutarde. Mélangez bien. Poivrez. • Graissez un moule à muffins. Versez la pâte dans le moule. • Parsemez avec le reste du fromage et cuisez 25 minutes dans un four préchauffé. • Verwarm de oven voor op 180 °C. • Rasp de courgette en laat uitlekken op keukenpapier. • Bak de spekjes in een pan zonder vetstof tot ze mooi krokant zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. • Meng de bloem met het zout, de Provençaalse kruiden en het paprikapoeder. • Voeg de karnemelk en de eieren toe en mix gedurende 2 minuten. • Meng de courgette en de paprika door het beslag. • Voeg de spekjes, de helft van de cheddarkaas en de mosterd toe. Meng goed. Breng op smaak met peper. • Vet een muffinvorm in. Schep het beslag in de muffinvorm. • Bestrooi met de rest van de kaas en bak gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven. CHEDDAR Cathedral City extra mature bloc / blok 200 g, mature tranches / sneetjes 150 g 2ième à 1/2 PRIX* 2e VOOR 1/2 PRIJS* *25% DE RÉDUCTION, CALCULÉE À LA CAISSE / *VERREKEND ALS 25% KORTING AAN DE KASSA LARDONS / SPEKREEPJES Alvo fumés ou salés / gerookt of gezouten 2 x 100 g 2,15 10,75/kg

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders