Alvo folder - 06/12/2022 - 31/01/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 28 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 06/12/2022 - 31/01/2023 -  producten in de aanbieding - pompoen, haring, Feta, room, zure room, mayonaise, dille, balsamicoazijn, pecannoten, rozijnen, walnoten. Pagina 28.
28 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
6. | NORDIC SLAATJE MET HARING & RODE BIET 6 5. | VEGETARISCHE SALADE MET GEROOSTERDE POMPOEN, FETA EN RADICCHIO 6 • • • • • • • • 45 min. makkelijk 1 kleine pompoen, ontpit en in plakjes gesneden olijfolie peper en zout 2 radicchio’s (of 4 stronkjes rood witloof) een pakje feta een handje gedroogde veenbessen of rozijnen een handje pecannoten, grof gesneden balsamicoazijn 1. Leg de plakjes pompoen naast elkaar op een ingeoliede bakplaat. 2. Bedruppel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Zet 30 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai halverwege om. 3. Haal de blaadjes van de radicchio. Verdeel de radicchio en de pompoen over de borden. Werk af met verkruimelde feta, veenbessen en pecannoten. 4. Meng 6 theelepels balsamicoazijn met 6 eetlepels olijfolie en druppel over de borden. Je kunt ook walnoten of pistachenoten gebruiken voor de afwerking. 28 • • • • • • • • • • 30 min. makkelijk 4 aardappelen zout 2 eetlepels mayonaise peper en zout een bosje dille, fijngesneden 4 wortels 3 gekookte rode bieten 4 haringen 2 potjes zure room 1 eetlepel mierikswortelcrème 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat afkoelen en snij in kleine blokjes. 2. Meng met mayonaise, peper, zout en dille. 3. Rasp de wortels. 4. Rasp de rode bieten. 5. Snij de haringen in dunne plakjes. 6. Meng de zure room met peper, zout en mierikswortelcrème. 7. Gebruik een serveerring om op elk bord een torentje te maken. 8. Maak hierin laagjes met de aardappelsalade, haring, zure room, wortel, opnieuw zure room en rode biet. Vervang de haring eventueel door gerookte paling.

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders