Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - pagina 19 - NIET LANGER GELDIG

Alvo folder - pagina 19 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 19 ... 53
Alvo-aanbieding . Pagina 19.
1 ... 19 ... 53

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van - tot en met -. We hebben 52 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 52. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

spaghetti PARTYSPECIAL! SPAGHETTITAART Ingrediënten (4 personen) ui, fijngesneden 400 8knofook 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 potje 250 g 75 g 1008 per en zout kalfsgehakt kant-en-klare pastasaus (bv, arrabiata) cappellini (of andere dunne spaghetti) eze taayt kune Weag de spegletti psto ofsog boter geraspte parmezaan peper en zout eieren olijfolie 1 potje een zakje ricotta geraspte mozzarella basilicum Zo maak je het Fruit de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de knoflook toe en laat even meebakken. Overgiet met de pastasaus en laat 10 minuten zachtjes pruttelen Kook de cappellini gaar en giet af. Spoel de pasta zeker niet onder koud water! Meng meteen met de boter, de parmezaan, peper, zout en de wee eren. Wrijf een springvorm van 28 cm doorsnede in met olijfolie. Voeg de spaghetti toe en druk goed aan. Bestrjk met een laagje ricotta. Schep hierop de tomatensaus met gehakt. Strijk gelijkmatig uit. Bestrooi met de geraspte mozzarella en zet 25 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. Laat daama 10 minuten staan en snij de randen los met een scherp mes. Open de springvorm en snij in plakken. Werk af met basilicum. Serveer meteen. SPAGHETT!BASICS Het is niet nodig om olijfolie of boter aan het kookwater toe te voegen. Het is een mythe dat spaghetti dan niet zou kleven, want olie drijft sowieso altijd naar het oppervlak. De enige manier om ervoor te zorgen dat pasta niet kleeft, is genoeg water Kook spaghetti altijd in ruim gezouten water. Dat mag je letterlijk nemen: minstens 2 eetlepels zout. Dit geeft smaak aan de pasta, je hoeft je geen zorgen te maken dat het té zout is. Mei - juni - juli 19

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties