Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - pagina 27 - NIET LANGER GELDIG

Alvo folder - pagina 27 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 27 ... 53
Alvo-aanbieding . Pagina 27.
1 ... 27 ... 53

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van - tot en met -. We hebben 52 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 52. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

BBQ GEDULD! Waarom branden de ribbetjes aan, terwijl ze nog rauw zijn vanbinnen? En waarom plakken de hamburgers aan het rooster? Barbecueën is leuk, maar je moet wel een minimum aan basiskennis hebben voor een goed en lekker resultaat. Barbecueën als je gehaast bent? Vergeet het. De kolen hebben tijd nodig om te branden en vervolgens wit te kleuren. Het vuur moet uitgedoofd zijn voordat je er nog maar aan kunt denken het vlees op de grill te leggen. Reken hiervoor zeker drie kwartier tot een uur. Wie niet wacht, serveert zwartgeblakerd vlees aan zijn gasten. TECHNIEK Kolen in de barbecue, lucifertje en hop? Vergeet het. Om het vuur aan te krijgen, moet je doordacht te werk gaan. Leg nog niet alle kolen in de bak. Gebruik kleine, droge takjes die je in een driehoek boven de kolen plaatst. Leg daartussen wat lichtjes opgepropt papier en enkele ecologische aanmaakblokjes. Pas dan haal je de lucifers boven. Gebruik je een aanmaakschouw? Leg dan onderaan opgepropt krantenpapier en aanmaakblokjes en giet er dan pas de kolen in. Steek onderaan in brand en laat de kolen rustig heet worden voordat je ze in de bak van de barbecue giet. SCAMPI'S MET KOKOS EN ANANAS Ingrediënten (4 personen) een blikje kokosmelk 24 tijgergarnalen 250 g zalmfilet, in blokjes een verse ananas een kopje kokosschilfers olijfolie enkele limoenen spiesjes peper en zout Zo maak je het Laat de tijgergarnalen ontdooien. Verwijder de pel en het darmkanaal mocht dat nog niet gebeurd zijn. Dep goed droog met keukenpapier. Schil de ananas en snij in blokjes. Doe de scampi's, de zalm en de ananas in een kom. Overgiet met de kokosmelk en breng goed op smaak met peper en zout Rijg vervolgens alle ingrediënten aan spiesjes. Schep de kokosschilfers op een bord. Wentel de spiesjes hierdoor en besprenkel met wat olijfolie. Gril vervolgens op de barbecue. af met limen en/of munt Mei - juni - juli 27

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties