Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - pagina 28 - NIET LANGER GELDIG

Alvo folder - pagina 28 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 28 ... 53
Alvo-aanbieding . Pagina 28.
1 ... 28 ... 53

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van - tot en met -. We hebben 52 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 52. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

BBQ in diheat contact met de vlammen Omen TIPS & TRICKS VOOR EEN GESLAAGDE BBQ VERS VLEES Vlees moet zo lang mogelijk koel bewaard worden. Zet dus geen grote schaal rauw vlees op het tafeltje naast de barbecue als die nog maar aan het opwarmen is, tenzij je stiekem iedereen ziek wil maken. Haal de porties vlees beetje bij beetje uit de koelkast op het moment dat je gaat bakken. Tenzij je een winterbarbecue organiseert, dan heb jie natuurlijk wat meer speling. Gaar kippenboutjes voor in de oven, anders moeten ze meer dan een halfuur op de barbecue ggen. Gebruik een klemrooster om fragiele ingrediënten te garen, zoals visfilet en plakjes aubergine of courgette. Zo vermijd je dat alles door het rooster valt. HYGIENE Bestrijk de ingrediënten lichtjes met olie, niet De chef van dienst moet goed voorzien zijn. Zet naast of in de buurt van de barbecue een tafeltje met genoeg bestek en schalen - die niet in aanraking zijn gekomen met rauw vlees waarop je straks het gebakken vlees kan leggen. Rauw en gebakken mogen nooit ofte nimmer met elkaar in aanraking komen. Leg gebakken ribbetjes nooit in de kom waarin ze juist daarvoor lagen te marineren. Belangrijk detail: het rooster moet schoon zijn voordat je begint te bakker het rooster Gebruik je houten spiesjes? Week die dan een halfuur in koud water voordat je ze gebruikt. Op die manier zullen ze minder snel verbranden. Heeft je barbecue een deksel? Gebruik hem dan als oven. Ideaal om ingrediënten sneller te laten garen én alles blijft sappiger. Kipis pas klar als ze Leg na het barbecueën het rooster in het gras of wikkel er een krant rond. Supermakkelijk om nadien het aangekoekte vuil te verwijderen. HEET, HETER, HEETST Creëer verschillende hittezones. Doe dit door de kolen naar één kant te schuiven. Daar schroei je het vlees, de vis of de groenten dicht. Om verder te kunnen garen, schuif je alles naar de andere kant. Op die manier vermijd je dat alles zwartgeblakerd en toch nog rauw is. Prik nooit in vlees dat op de barbecue ligt. Prik voor het bakken enkele gaatjes in worsten om te vermijden dat ze openbarsten tijdens het barbecueën. Strooi pas op het einde van de baktijd zout op SAFETY FIRST S. Hou spelende kinderen uit de buurt van de barbecue, zodat ze er niet per ongeluk tegenaan botsen. De kok van dienst mag een biertje of glas wijn drinken, maar moet nuchter genoeg blijven om ongevallen te vermijden. Zet steeds een grote emmer water klaar voor noodgevallen O ja: gebruik nooit spiritus om de kolen aan te steken. Het is levensgevaarlijk en kan voor steekvlammen zorgen. Serveer vinaigrettes en slasausjes apart. Zo blijven de groenten langer knapperig 28 Artisjok

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties