AVEVE folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 27 *

thumbnail - AVEVE-aanbieding.
27 / 33

* Geldig in alle winkels AVEVE

Bekijk meer
 
27 Recept voor 4 personen Wellnesscroque Moeilijkheid: Brood in de machine Bereiden: 2 minuten | Wachten: 2 à 4 uur Croques Bereiden: 30 minuten | Wachten: 5 minuten Dit heb je nodig: Voor het Synergiebrood: 500 g Mix voor Synergiebrood 5 g Bruggeman droge gist 280 ml water Voor de croques: 8 sneetjes Synergiebrood 4 plakjes magere achterham 4 plakjes lightkaas (-30% vet) 2 tomaten 1 kleine ui olijfolie 4 eetlepels ketchup versgemalen peper Voor de salade: 1 komkommer 2 wortelen 1 bosje radijsjes 1 bakje kiemen naar keuze 1 zakje gemengde sla (100 g) Voor de sinaasappelvinaigrette: 1/2 rode ui sap van 1 sinaasappel 1 dl olijfolie 1 koffielepel vloeibare honing versgemalen zwarte peper zeezout Zo ga je te werk: 1. Bak Synergiebrood Bak het brood in de broodbakmachine of de oven volgens het recept op de verpakking. Laat afkoelen op een rooster. 2. Maak de salade Maak de komkommer, de wortelen en de radijsjes schoon. Snijd de komkommer in reepjes. Rasp de wortelen. Snijd de radijsjes in fijne schijfjes. Meng de gemengde sla met de komkommer, de wortel, de radijsjes en de kiemen. 3. Maak de sinaasappelvinaigrette Pel de ui en snipper fijn. Meng het sinaasappelsap met de olie, de honing en de ui. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en een snufje zeezout. Meng de sinaasappelvinaigrette onder de salade. 4. Stel de croques samen Verwarm een tafelgrill of de oven voor. Snijd de tomaten in schijfjes. Pel de ui en snipper fijn. Beleg een sneetje Synergiebrood met een plakje ham, 2 schijfjes tomaat, wat fijngesneden ui, peper en een plakje kaas. Dek af met een sneetje Synergiebrood. 5. Bak de croques Strijk beide zijden van de croques in met wat olijfolie. Bak de croques krokant in de tafelgrill of de oven. 6. Serveer met salade en ketchup Serveer de croques met de salade en een potje ketchup.

Andere folders AVEVE

Net binnengekomen folders