Base folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Base, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Base, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Base, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Base, dan bent u hier aan het juiste adres.

Actuele folders

Kies uw winkel  
Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.
 

BASE: nog altijd de goedkoopste

Van bij de opstart van BASE wilden ze telefonie betaalbaar maken. Hun motto was en is nog steeds: betaal enkel voor wat u gebruikt. En dat vindt u duidelijk terug als u  de website van BASE  bezoekt. BASE organiseert per slot van rekening regelmatig een promotie of acties. Denk bijvoorbeeld aan de Data Jump, waarbij u ongebruikte data meeneemt naar de volgende maand. Of wist u dat BASE elke eerste dag van de maand 24 uur gratis data geeft, iets wat ze de Free Data Day noemen? Daarnaast zijn de tarieven van BASE zeer voordelig, zelfs als u meer services wilt dan wat in uw abonnement is voorzien. En voor een vast bedrag kan u onbeperkt mobile bellen, zowel naar BASE-klanten als naar klanten van andere providers.

In de 'maandelijkse plannen' van BASE vindt u een aantal formules en pakketten aan voordelige prijzen. Zo kunt u uw eigen behoeften bepalen en ook enkel de gebruikte services betalen. Bij elke prepaidkaart die u herlaadt, geniet u meteen van een promo. Het gaat onder andere om beltegoeden, een groot aantal sms'jes of onbeperkt bellen naar andere BASE-klanten.
 

Een gsm aan zeer lage prijzen

Als u klant bent bij BASE, geniet u van enorm lage prijzen voor een smartphone of iPhone. U kunt onder andere kiezen voor een Apple, Samsung of een Huawei. Hoe dan ook zijn de prijzen voor de combinatie van uw iPhone of smartphone en uw telefonie-abonnement niet te evenaren.
 

BASE biedt ondersteuning op verschillende fronten

Bij BASE vindt u makkelijk support via de klantenservice en via sociale media. Daar stelt u gewoon uw vraag over uw abonnement, over tarieven of vraagt u even welke modem u nodig heeft voor uw dataverkeer. Maar er is bijvoorbeeld ook de applicatie My BASE waarmee u zelf het een en ander managet: facturen bekijken, het beheren van uw dataverbruik of toegang krijgen tot de klantenzone zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Producten in folder van Base

Net binnengekomen folders

Winkels - elektronica en witgoed