Blokker - winkels, folder, aanbieding

OVER BLOKKER

De Nederlandse keten Blokker baadt winkels aan in Nederland, België, Luxemburg en Suriname. In alle winkels, zoals die in Antwerpen, Roeselare en Gent, worden er kwaliteitsvolle huishoudelijke artikelen aangeboden aan een betaalbare prijs.

Blokker bezit twee distributiecentra in Nederland die zorgen voor de dagelijkse bevoorrading van alle Blokkervestigingen in Nederland, België en Suriname. Deze vinden plaats in Geldermalsen en Gouda. Het centrum in Geldermalsen is één van de grootste in heel Europa en beschikt over een oppervlakte van 90 000m2. De vestiging in Gouda werd in 2015 geopend en is dus nog zeer recent. Hier worden alle aankopen verwerkt die gedaan worden via de Blokker-website in België en Nederland.

Online bestellingen kunnen gedaan worden via https://www.blokker.be/nl. Bij aankopen vanaf 30 euro hoeven er geen verzendingskosten betaalt te worden. En de producten worden binnen de twee dagen op uw gewenste adres geleverd. Fantastisch toch!

Blokker is de ideale winkel waar u huishoudelijke aanbiedingen en tuinmeubelen kunt vinden. Indien u inspiratie op wilt doen kunt u de folder van deze week aanvragen via de Blokker-website. Dit is een reclamefolder waarin alle promoties aan u voorgesteld worden, zodat u op deze manier de juiste producten kunt vinden aan de beste prijs! In deze catalogus én op de website vindt u waaruit Blokker haar assortiment bestaat. Zo biedt de winkel artikelen aan als de fast cooler pro, arctic air, een vliegengordijn, Shooaway, Twist and Shape, Vizmaxx en Paint Runner. Blokker verkoopt producten van merken als Tefal, Brabantia en Philips. Kwaliteit is hier duidelijk aanwezig.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ BLOKKER WINKELEN

  • Uitgebreid assortiment: In één winkel vindt u alle nodige huishoudartikelen en tuinmeubelen die u nodig heeft.
  • Cadeaukaarten: Het is niet langer moeilijk om een leuk cadeau voor iemand te bedenken voor. Blokker biedt u cadeaukaarten aan waarop u een zelfgekozen bedrag kunt zetten.
  • Fotoservice aanwezig: Tijdens het shoppen bij Blokker kunt u uw foto’s ter plekke laten printen. Wat handig!
  • Klantenservice: Iedere week opnieuw staat de klantenservice voor u gereed tussen 9 en 18u.
  • Outlet: Blokker biedt voortdurend afgeprijsde producten aan. Deze kunt u in de winkel én op de website bekijken.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Alle Blokker-winkels zijn alle dagen, buiten zondag, geopend vanaf 9u30 tot 18u30. Indien u een adres wilt opzoeken van één van deze winkels, kunt u dit doen via de website https://www.blokker.be/nl.