Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - pagina 65 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - pagina 65 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 65 ... 73
Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - bloem, ham, meergranenbrood, rozijnen, suikerbrood, brood, broodkruim. Pagina 65.
1 ... 65 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Michael Journaliste foodacter ACTIE 18 HET ZOUTGEHALTE VERLAGEN Minder zout, meer smaak? test, evalueert, vergelijkt Dankzij het Posidoniazout is Carrefour erin geslaagd het zoutgehalte in de meeste van onze broden te haël?ote verlagen met 25% en toch hun lekkere smaak voor Wie is Mtic e gr van we van beroep a 100% te behouden. Dat zoeken we even uit... p a p l, Lees haë nalist Een lekker brood, dat is bloem, water, gist en zout. Alleen natuurlijke ingrediënten voor een gezond eindproduct. Want jawel, brood is gezond: met mate gegeten (150 à 200 g per dag), brengt het dagelijks een hoop gezonde stoffen aan die ons lichaam nodig heeft. Kleine schaduwkant: dat zout, dat in hoge dosissen net schadelijk is voor onze gezondheid. De oplossing om het zoutgehalte in ons brood te verlagen, vonden we in Spanje, op het eiland Formentera, waar de zoutvlakten het Posidoniazout leveren. Klassiek zout bevat 40% natrium, het 100% natuurlijke Posidoniazout bevat er 8%. Resultaat: na aanpassing van onze recepten, bevatten de meeste van onze Carrefour-broden nu 25% minder zout. DEZELFDE SMAAK? Je zou denken dat het veranderen van een essentieel onderdeel van een broodrecept een impact heeft op de smaak. Niet, dus. Onze meesterbakkers zijn erin geslaagd hun traditionele recepten aan te passen en tegelijk de lekkere smaak van het brood te behouden. Mic passie. , is jour kinderecnulinair blogger uit onturen op GELOOF JE HET NIET? en over zijn culinaire av s IK HEB HET VOOR JE GETEST alle CUISTOTOUTARD.NET Wit tijgerbrood Ik ben eigenlijk niet echt fan van de smaak van wit brood. Tot mijn verbazing vond ik wit tijgerbrood met boter en ham heerlijk. Het broodkruim is vast, de smaak erg evenwichtig, vooral door die heerlijk krokante korst, een fijn tegengewicht voor de malse binnenkant. Meergranenbrood Ik ben gek op meergranenbrood in al zijn vormen. Dit was geen uitzondering. Het kruim is heel homogeen. Het bevat niet te veel graantjes, net genoeg om voor een krokante toets te zorgen. De smaak is heel mild, precies wat ik ervan verwachtte. Suikerbrood Bij het ontbijt hou ik wel van zo’n zoete versie van brood. En nog meer bij een zondagse brunch... In dit suikerbrood werkte de balans tussen zoet en hartig perfect. Lekker zonder enig broodbeleg. Rozijnenbrood Ik heb slechte herinneringen aan het rozijnenbrood uit mijn kindertijd: droog brood met rozijntjes van rubber. Dit brood is compleet anders. Het broodkruim is mals, en er zijn precies genoeg rozijnen zodat ze niet alles overheersen. Lekker als snoepjes! Het brood is ideaal als vieruurtje met de kinderen. VERDICT: Bij het eten is die 25% minder zout me eerlijk gezegd niet opgevallen en proefde ik vooral dat de lekkere smaak van het brood van Carrefour niet anders is dan die van andere broden met meer zout. En dus kies ik, bij gelijk gebleven smaak, voor het brood dat het beste is voor mijn gezondheid. Heb je een vraag voor onze foodchecker? Stel ze op [email protected] foodmagazine | la rentrée 2020 65

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties