Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 68 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 68. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
Pittig, die
pastinaak
Pastinaak is één van die oude
groenten die zogenaamd
‘vergeten’ zijn, maar een
onvergetelijke smaak heeft.
En hoe gezond is pastinaak?
Pastinaak is rijk aan
vezels, mineralen
en vitamines, en
ook een bron van
antioxidanten, kalium
en magnesium.
EN OOK
van het
seizoen
Pastinaak bevat meer vitamines en
mineralen dan wortelen en heeft
een wat levendiger smaak.
Combineer pastinaak met tijm,
honing, citroen, sinaasappel,
notenolie, chilipoeder of bieslook
en bak 15 tot 20 min op een matig
vuur in een pan of in de oven op
180°C. Maar je kan pastinaak ook
rauw eten, geraspt met een
scheutje olie en citroensap.
Crumble met
vergeten groenten
4 personen
Voorbereiding 15 min
Bereiding 30 min - Makkelijk - €
200 g champignons I 2 vitelotte-aardappelen I 300 g pompoen I 1 koolraap
I 2 pastinaken I olijfolie I 75 g oudbakken
brood I 50 g hazelnoten, geroosterd I 20
g dragon, fijngehakt I 1 tl tijm I zout,
peper
1 Boen de champignons schoon,
snij er de steeltjes af en snij de
hoedjes in stukjes. Schil de
aardappelen, de pompoen, de
koolraap en de pastinaken en snij
ze in kleine blokjes. Verhit 1 el olijfolie en bak de groenteblokjes tot ze
beetgaar zijn. Voeg de champignons toe, giet er een klein glas
water bij, zet het deksel op de pan
en laat op een laag vuur sudderen.
Breng op smaak met zout en peper.
2 Verwarm de oven voor op
180°C. Verkruimel het brood en
meng het met de grof gehakte
hazelnoten, de dragon, de tijm en
een scheutje olijfolie tot een
crumble.
3 Schep de groenten in een
ovenschaal en duw ze goed aan.
Bedek met de crumble en bak 10 à
15 min in de oven tot een mooi
korstje gevormd is.
A
PER PORTIE 322 KCAL | 18,4 G VETTEN | 29,2 G KOOLHYDRATEN
2,7 G SUIKERS | 5,7 G VEZELS | 7,1 G EIWITTEN
foodmagazine | oktober 2020
17