Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 22 ... 69
Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - azijn, bakplaat, balsamicoazijn, biet, citroen, honing, mosterd, rode biet, rozemarijn, rucola, spruitjes, olijfolie. Pagina 22.
1 ... 22 ... 69

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 68 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 68. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

UITDAGING DE TIP VAN SÖREN Salade van spruiten, rode biet en pistaches A PER PORTIE 298 KCAL | 20 G VETTEN | 9,5 G KOOLHYDRATEN | 8,2 G SUIKERS | 7,8 G VEZELS | 15 G EIWITTEN Frankrijk, Bordeaux Large Malartic, Rood, bio Salade van spruiten, rode biet en pistaches 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 25 min - Makkelijk - € 200 g spruiten I 1 el olijfolie I 1 el balsamicoazijn I de zeste van 1 citroen I 4 takjes rozemarijn, fijngehakt I 100 g gekookte rode biet I 80 g pistachenoten, ongezouten I 125 g rucola I 80 g parmezaanschilfers I peper van de molen, zout VOOR DE VINAIGRETTE sap van 1 citroen I 1 el olijfolie I 1 tl mosterd I 1 tl honing I peper, zout 1 Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de spruitjes schoon, halveer ze en verdeel ze over een met bakpapier 22 foodmagazine | oktober 2020 beklede bakplaat. Besprenkel de spruiten met de olijfolie en balsamico-azijn. Bestrooi met de zeste en de gehakte rozemarijn. Zet 25 min in de oven. 2 Meng intussen voor de vinaigrette alle ingrediënten en zet opzij. 3 Snij de rode bieten in grove stukken en breng ze op smaak met peper, zout en olijfolie . Hak de pistachenoten grof. Schik de spruiten samen met de bietjes op een schaal. Werk verder af met rucola en parmezaanschilfers. Strooi tenslotte de pistachenoten eroverheen en werk af met de vinaigrette. Op vrijdag is het nog altijd frietjesdag! Alleen maken we deze nu van verschillende soorten groenten. Onze favoriet? Frietjes van zoete aardappel! Vol smaak en Lex houdt van de licht zoete smaak. Gewoon in reepjes snijden en met wat olijfolie krokant bakken in de oven. Ze zijn klaar wanneer ze knapperig krokant zijn. Sören: “We voelen ons veel lichter omdat onze voeding voor een groter verzadigingsgevoel zorgt. We hebben ook minder zin in tussendoortjes en zoet omdat onze manier van eten de bloedsuikerspiegel stabiliseert. En ja, ook op de weegschaal merken we het verschil. Het is veel makkelijker om op gewicht te blijven.” Sarah: “Ik ben fan van maaltijdsalades vol groente. Ik pas mijn recepten altijd aan het seizoen aan om zo veel mogelijk met lokale producten te kunnen werken.”

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties