Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - pagina 34 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - pagina 34 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 34 ... 69
Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardappelen, arachideolie, mosterd, pan, pastinaak, peer, room, tijm, olijfolie, entrecote, bier. Pagina 34.
1 ... 34 ... 69

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 68 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 68. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

WEEKEND MET HET GEZIN “Het gerecht dat bij iedereen in de smaak valt: een goed stuk vlees voor Pieter en smeuïge puree voor de kinderen.” hoofdgerecht Voor een rijkere saus, voeg je sjalotten toe die je eerst hebt gebakken, nog voor je het bier bij de saus giet. Entrecote met bier en puree, geroosterde peer en pastinaak 4 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 1 u - Makkelijk - € 2 grote pastinaken, in kwarten 3 peren, in kwarten 2 el olijfolie 1 kg vastkokende aardappelen 1 grote el boter 50 ml lichte culinaire room 800 g rundsentrecote enkele takjes citroentijm 2 el arachideolie peper, zout VOOR DE BIERSAUS 150 ml Rodenbach 150 ml rundsfond 1 el Luikse siroop 1 el mosterd 70 ml lichte culinaire room 24 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de kwarten pastinaak en peer in een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel met de olijfolie. Zet 40 min in de oven. Voeg de room toe en roer even goed door. Snij de entrecote in reepjes, overgiet met de biersaus en bestrooi met wat tijm. Serveer met de puree en de stukken pastinaak en peer. 2 Schil de aardappelen en kook ze 20 min in gezouten water. Giet ze af en plet tot een puree samen met de boter, de room, peper en zout. PER PORTIE 960 KCAL | 44 G VETTEN 79 G KOOLHYDRATEN | 32 G SUIKERS 14 G VEZELS | 54 G EIWITTEN 3 Bak het vlees 1 min langs elke kant in de arachideolie. Haal het vlees uit de pan en deglaceer met het bier, de fond, de Luikse siroop en de mosterd en laat inkoken. A Frankrijk, Côtes du Rhône Santa Duc Gigondas “Les Garancières”, Rood, bio foodmagazine | oktober 2020 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties