Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 8 ... 69
Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - kokosmelk, kristalsuiker, kruidnagel, melk, pan, peer, rijst, schaaltjes, suiker, steranijs, gember, fijne kristalsuiker. Pagina 8.
1 ... 8 ... 69

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 68 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 68. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

“We hebben allemaal goede herinneringen aan mama’s heerlijke rijstpap. Een zoete verwennerij die niemand koud laat!” Rijstpap met peren 6 porties - Voorbereiding 10 min Bereiding 35 min - Makkelijk - € 350 ml kokosmelk I 350 ml amandelmelk I 300 g arboriorijst I 100 g fijne kristalsuiker I 1 eidooier VOOR DE GEPOCHEERDE PEREN 500 ml water I 200 g fijne kristalsuiker I 1 vanillestokje I 60 g verse gember, geschild en fijngehakt I 1 steranijs I 1 kruidnagel I 2 conference-peren, geschild VOOR DE AFWERKING 3 el brésilienne voor gebak I 2 el fijne kristalsuiker I 250 g mascarpone Op en top najaarsfruit Je vindt ze in de rekken van oktober tot januari: de heerlijke conference-peren Kwaliteitsketen Carrefour, geteeld met respect voor natuur en milieu. Conference is één van de favoriete perenvariëteiten van de Belgen. Ze zijn supersappig en gegarandeerd vrij van traditionele pesticiden, en bij de pluk vrij van residu’s. Hoog tijd om er je tanden in te zetten of er heerlijke desserts mee te maken! VOOR P R TER BE Conference IE Queen’s Forelle TE LICHT ZOET N C LF ER TE E JEZE BET U N OM MILIE Doyenné ERE TES ACT TEN S CRE ON UC DI OD HEEL ZOET De smaak van een peer Durondeau 1 Pocheer de peren: verwarm in een kookpan 500 ml water met de suiker, het gespleten vanillestokje, de gember, de steranijs en de kruidnagel. Breng aan de kook en laat ongeveer 10 min sudderen. Snij de peren in stukken en laat ze 10 min pocheren in de siroop. 2 Maak nu de rijstpap: verwarm in een kookpan de kokos- en amandelmelk. Breng aan de kook en zet dan het vuur zo laag mogelijk. Voeg de rijst en de suiker toe zodra de melk kookt en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer geregeld om, zodat de rijst niet aan de pan gaat kleven. Haal van het vuur en roer er de eidooier goed door. 3 Verwarm in een kleine braadpan de brésilienne met de suiker en laat rustig karamelliseren. Verdeel de rijstpap over 6 schaaltjes en leg in elk schaaltje enkele stukken peer en een lepeltje mascarpone. Bestrooi met de gekaramelliseerde brésilienne. nutriscore D 8 foodmagazine | oktober 2020 PER PORTIE | 577 KCAL | 23 G VETTEN | 84 G KOOLHYDRATEN | 44 G SUIKERS | 2 G VEZELS | 7,1 G EIWITTEN

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties