Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 17 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 17 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 17 ... 73
Carrefour-aanbieding - 1.11.2020 - 30.11.2020 -  producten in de aanbieding - druiven, mineralen, rozijnen, vijgen, witte kool. Pagina 17.
1 ... 17 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 1.11.2020 tot en met 30.11.2020. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Fruit, maar dan straffer Dadels, vijgen, rozijnen, abrikozen… Al deze gedroogde vruchten zijn ware bommetjes van energie, vezels en mineralen. En ze passen net zo makkelijk in een tasje of jaszak als in lekkere zoet-hartige recepten! COMBINEER! s Abrikozen & lamsvlee Vijgen & mozzarella Dadels & kip Rozijnen & witte kool WAT ZIJN ZE? GEDROOGD OF VERS FRUIT? Omdat gedroogd fruit het resultaat is van het onttrekken van vocht aan vers fruit, bevat het dezelfde voedingswaarden, maar dan geconcentreerd. Hun suikergehalte kan dus vrij hoog lijken, tussen 40% (abrikozen) en 65% (dadels). Maar hou voor ogen dat ze veel andere gezonde stoffen bevatten. EN OOK van het seizoen Gedroogde vruchten zijn simpelweg sappige vruchten waaraan het natuurlijke vocht onttrokken is: vijgen, dadels, druiven, abrikozen. Niet te verwarren met sommige hippe superfoods: acaïbessen of gojibessen zijn kleiner, meer geconcentreerd en bevatten meer antioxidanten. BARSTENSVOL GEZONDHEID Rozijnen helpen in de strijd tegen osteoporose dankzij hun gehalte aan borium. En abrikozen bevatten heel weinig natrium en veel kalium, waardoor ze de bloeddruk helpen regelen. De calorieën van hoge kwaliteit die in dadels zitten, geven je dan weer snel de nodige energie bij een hongerklop. LEKKER EN BIO De gedroogde vruchten van Carrefour Bio bewaar je op een droge, donkere plek. Vijgen, abrikozen en dadels noemen we ‘zacht’, omdat ze iets minder gedroogd zijn: ze bevatten nog 35% water. Om schimmel te vermijden, bewaar je ze goed afgesloten in de groentebak van de koelkast. Verwerk ze binnen de twee weken. Fruit bites Vijgen & hazelnootjes, Abrikozen & hazelnootjes, Carrefour Bio, 75 g, € 1,99 (€ 26,53/kg) Carrefour Food Magazine | november 2020 17

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties