Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 32 ... 73
Carrefour-aanbieding - 1.11.2020 - 30.11.2020 -  producten in de aanbieding - chablis, chardonnay, kaas, wijn. Pagina 32.
1 ... 32 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 1.11.2020 tot en met 30.11.2020. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Franse revolutie Geselecteerd door: Benoît Couderé Expert Wijnen bij Carrefour Beste sommelier van België 2015 - 2016 Een biowijn met zuiderse uitstraling het Benoît herdachtrtiment met Carrefour-asso Franse wijnen de vernieuwde ofd. in het achterho De Franse wijnsector moderniseert. Een nieuwe generatie wijnboeren herdenkt de grootste appellations zonder de terroir en de tradities uit het oog te verliezen. Hier vind je acht flessen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 32 Carrefour Food Magazine | november 2020 FRANKRIJK Loire Menetou-Salon Domaine de Jesmet Wit Een weinig gekende naam uit de Loirestreek, vlakbij Sancerre en Pouilly, met alle charme en het rijke mineraalgehalte van de sauvignon. Het domein van Jesmet brengt er een elegante, fruitige versie van die bijzonder lekker is bij witte vis, schaaldieren, zeevruchten en zelfs kaas. FRANKRIJK Côtes-du-Rhône Tardieu-Laurent Rood Bio In iets meer dan twee decennia is Tardieu-Laurent een van de grootste producenten van Côtesdu-Rhône geworden. Deze mooie combinatie van grenache, syrah en mourvèdre bevestigt het talent van dit huis in Lourmarin, in het hart van de Provence. Extra lekker bij gegrild vlees, vlees in saus, in wildbereidingen of zelfs bij desserts met fruit en cacao. FRANKRIJK Bourgogne Chablis Mathilde Lafleur Wit Chablis wordt door Belgische wijnliefhebbers al erg lang gewaardeerd en heeft nu een tweede jeugd gevonden onder impuls van verscheidene dynamische wijnbouwers en handelaars. Chardonnay heerst hier oppermachtig, zoals in de hele Bourgognestreek, en laat ons genieten van een ronde, boterachtige en krachtige wijn. Een prima compagnon voor visgerechten met saus.

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties