Upload de ontbrekende folder

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 39 ... 73
Carrefour-aanbieding - 1.11.2020 - 30.11.2020 -  producten in de aanbieding - appel, bladerdeeg, bladpeterselie, cabernet sauvignon, ei, champignons, knoflook, melk, messen, mosterd, teentjes, tijm, ui, peterselie, olijfolie, brood. Pagina 39.
1 ... 39 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 1.11.2020 tot en met 30.11.2020. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

WILD | dossier ca lor ieë n. Hert Wellington g i ein w n ne e t it l ei w e Hert e v is mager vlees, met Voor 4 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 50 min Vrij makkelijk - €€ 1 el olijfolie I 1 ui, fijngesnipperd I 4 champignons, fijngehakt I 2 teentjes knoflook, geperst I 1 bosje bladpeterselie, fijngehakt I 1 snede zacht wit brood, geweekt in melk I 1 kg hertgebraad, grof gehakt I 1 el dijonmosterd I 1 appel, geschild en geraspt I 2 eieren + 1 eidooier I 1 portie bladerdeeg I peper, zout 1 Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui glazig. Voeg de champignons toe, en bak ze 5 à 7 min al roerend op een matig vuur. Voeg de knoflook en de peterselie toe en laat kort meebakken. Kruid met zout en peper en hou warm. Meng in een kom het uitgeknepen brood met het hertenvlees, de mosterd en de geraspte appel. Doe deze bereiding bij de champignons en voeg 2 losgeklopte eieren toe. Kruid met zout en peper en meng tot een homogene massa. 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit op het werkvlak. Vorm een cilinder van het hertenmengsel en leg die in het midden van het bladerdeeg. Plooi dat rond de vulling zodat die helemaal verpakt is. Las de uiteinden van het deeg zorgvuldig dicht met behulp van een beetje water. Maak met een scherp mes 3 insnijdingen in het deeg zodat de stoom kan ontsnappen. Klop de eidooier los en borstel over het deeg. Bak 40 min in de oven. 3 Bestrooi met tijm en serveer met een rucolasalade erbij. Hert We l l i n g t o n Chili, Vallée Central Santa Rita, Cabernet Sauvignon Reserva, Rood ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. A PER PORTIE 706 KCAL | 36 G VETTEN 30 G KOOLHYDRATEN | 5,7 G SUIKERS | 3,4 G VEZELS 64 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | november 2020 39

Folders Carrefour

Carrefour hypermarkt folder (NL)

Carrefour hypermarkt-aanbieding - 20.1.2021 - 1.2.2021.
Geldig in alle winkels Carrefour hypermarkt

Carrefour hypermarkt folder (FR)

Carrefour hypermarkt-aanbieding - 20.1.2021 - 1.2.2021.
Geldig in alle winkels Carrefour hypermarkt

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties