Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 41 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 41 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 41 ... 73
Carrefour-aanbieding - 1.11.2020 - 30.11.2020 -  producten in de aanbieding - aardappelen, jeneverbessen, kippenbouillon, mineralen, oregano, pan, pastinaak, rode wijn, suiker, tijm, olijfolie, wijn. Pagina 41.
1 ... 41 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 1.11.2020 tot en met 30.11.2020. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Lekker wild Al onze kooktips, passende bijgerechten en andere recepten met hert, ree, reekalf, fazant of everzwijn: scan deze QR-code en surf naar carrefour.eu DOSSIER WILD Everzwijngebraad met geglaceerde wortelgroenten Voor 6 personen Voorbereiding 10 min Bereiding 60 min - Makkelijk - €€ 1 everzwijngebraad van 1 kg I 2 el olijfolie I 9 wortelen, geschild en in julienne gesneden I 2 uien, grof gehakt I 1/2 bosje tijm, blaadjes afgeritst I 1/2 bosje oregano, fijngehakt I 1 laurierblad I 2 tl jeneverbessen I 1/2 l rode wijn I 500 ml wildfond I 1 el rode bessengelei I 20 ml gin I zout, peper VOOR DE WORTELGROENTEN 500 g knolselder I 1 pastinaak I 400 g aardappelen I 60 g boter I 1 snuifje suiker I 250 ml kippenbouillon I zout, peper 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Kruid het gebraad met zout en peper. Verhit de olijfolie in een stoofpan en bak het gebraad rondom bruin. Zet het opzij. Bak in dezelfde pan nu de wortelen en de uien. Voeg de kruiden en de jeneverbessen toe, blus met de rode wijn en laat tot de helft inkoken. Giet er de wildfond bij en leg het gebraad terug in de pan. Zet er het deksel op en zet 30 min in de oven. Everzwijngebraad met geglaceerde wortelgroenten Argentinië, Mendoza Aguaribay, Malbec, Rood Uitgelezen én mager vlees Jong everzwijn is wild met enkele bijzondere voedingseigenschappen. Het is uiterst caloriearm en rijk aan vitamine B1, aan eiwitten, oligo-elementen en mineralen. A PER PORTIE 475 KCAL | 17 G VETTEN 27 G GKOOLHYDRATEN | 8,1 G SUIKERS | 8 G VEZELS 41 G EIWITTEN 2 Maak intussen de wortelgroenten. Schil de knolselder, de pastinaak en de aardappelen. Snij ze in stukken van dezelfde grootte. Laat de boter in een braadpan smelten tot ze bruist en leg er de groenten en de suiker in. Giet er de bouillon bij en kruid met zout en peper. Zet het deksel op de pan en laat op een laag vuur sudderen tot alle vloeistof opgeslorpt is en de groenten mals zijn. Giet er indien nodig nog een beetje bouillon bij. Roer met ronde bewegingen om de groenten te ‘glaceren’ in de boter. Ze moeten mooi glanzen. 3 Haal het gebraad uit de oven en laat het rusten onder een vel aluminiumfolie. Zeef de saus door een puntzeef, voeg de bessengelei en de gin toe en breng indien nodig verder op smaak. Nappeer het gebraad met deze saus en serveer met de wortelgroenten. Carrefour Food Magazine | november 2020 41

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties