Upload de ontbrekende folder

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 42 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 42 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 42 ... 73
Carrefour-aanbieding - 1.11.2020 - 30.11.2020 -  producten in de aanbieding - rum, salie, tijm, walnoten, witte wijn, wijn. Pagina 42.
1 ... 42 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 1.11.2020 tot en met 30.11.2020. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Hazenpaté met fazant Voor 1 terrine Voorbereiding 25 min Rusten 2 u - Bereiding 90 min Makkelijk - € € 3 hazenbouten I 3 fazantenbouten I 4 takjes tijm I 150 g spekblokjes I 2 sjalotten, fijngesnipperd I 1 el ras-el-hanout I 6 blaadjes salie I 100 ml droge witte wijn I 50 ml cognac I 320 g pancetta in plakjes I 95 g ongezouten pistaches I zout, peper 1 Been de bouten van de haas en fazant uit en snij het vlees in blokjes van 1 cm. Strooi er de tijm over. Doe de helft van de blokjes wild, de spekblokjes, de sjalotten, de ras-el-hanout, de salie en zout in de kom van de blender en hak alles fijn. Doe het gehakte en niet-gehakte vlees samen in een kom en voeg de wijn en de cognac toe. Meng, dek de kom af en laat 2 u rusten in de koelkast. Hazenpaté met fazant 2 Verwarm de oven voor op 140°C. Bekleed de bodem en wanden van een terrinevorm met ¾ van de pancetta, dakpansgewijs en zo dat de pancetta rondom over de randen hangt. Schep de pistaches door het vleesmengsel en vul er de terrine mee. Duw daarbij alles goed aan. Plooi de overhangende pancetta over de paté en bedek met de resterende sneetjes pancetta. 3 Zet de terrine in een grote schaal die je voor 2/3 vult met kokend water. Zet zo in de oven en bak 1 u 30 min. Laat de paté 2 u afkoelen voor gebruik. C PER PORTIE 380 KCAL | 24 G VETTEN 1,4 G G KOOLHYDRATEN | 1,2 G SUIKERS 1,2 G VEZELS | 34 G EIWITTEN TIP Je kan deze paté 5 dagen op voorhand maken. De smaak wordt alleen maar beter! Bewaar hem goed afgedekt in de koelkast. 42 Carrefour Food Magazine | november 2020 kan je de r Ter variateie rvangen dooof pistaches v e walnoten grof gehaeknt. In de plaats hazelnot nac kun je rum van de cogbruiken. ge Frankrijk, Bordeaux Supérieur, Château Le Grand Verdus, Rood ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Folders Carrefour

Carrefour hypermarkt folder (NL)

Carrefour hypermarkt-aanbieding - 20.1.2021 - 1.2.2021.
Geldig in alle winkels Carrefour hypermarkt

Carrefour hypermarkt folder (FR)

Carrefour hypermarkt-aanbieding - 20.1.2021 - 1.2.2021.
Geldig in alle winkels Carrefour hypermarkt

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties