Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 43 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 1.11.2020 - 30.11.2020 - pagina 43 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 43 ... 73
Carrefour-aanbieding - 1.11.2020 - 30.11.2020 -  producten in de aanbieding - knoflook, pan, pappardelle, pasta, pecorino, prei, rode wijn, rozemarijn, salie, selderij, teentjes, olijfolie, wijn. Pagina 43.
1 ... 43 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 1.11.2020 tot en met 30.11.2020. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

“Geniet van deze schotel die in Italië ‘Perla del Gusto’ genoemd wordt.” Dit landelijke, heerlijke recept is een variatie op de beroemde al ragù saus, een klassieker in de keuken van Piëmont. Pappardelle met everzwijnragout Voor 4 personen Voorbereiding 10 min - Bereiding 60 min Makkelijk - €€ 5 el olijfolie I 600 g everzwijn, in kleine blokjes I 1 preiwit, gesnipperd I 1 tak selderij, fijngesneden I 2 teentjes knoflook, geperst I 1 el salie, fijngesnipperd I 1 el rozemarijn, fijngesnipperd I 400 ml rode wijn I 6 el passata I 400 g pappardelle I geraspte pecorino I zout, peper 1 Verhit 3 el olijfolie in een stoofpan en bak het vlees rondom bruin. Schep het vlees uit de pan, giet er nog 2 el olijfolie in en bak de prei en de selderij. Voeg de knoflook, de salie en de rozemarijn toe. 2 Leg het vlees terug in de pan, blus met de wijn, voeg de passata toe en breng op smaak met zout en peper. Dek de pan af en laat 1 u sudderen op een laag vuur. 3 Kook de pappardelle beetgaar in een ruime pan gezouten water. Giet de pasta af, verdeel over de borden met de ragoutsaus en bestrooi met geraspte pecorino. Pappardelle met everzwijnragout A PER PORTIE 763 KCAL | 29 G VETTEN | 56 G KOOLHYDRATEN 6,2 G SUIKERS | 4,1 G VEZELS | 52 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | november 2020 43

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties