Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen cognac, appel, honing, mixer, rode ui, room, rozemarijn; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals côtes du rhône, wijn, salade, vinaigrette, paprika, aardappelen, bakplaat. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
KLEINE DETAILS
|
grootse smaken
Mechelse koekoek
met kastanjevulling
en cognacsaus
4 personen - Voorbereiding 30 min
Bereiding 1 u 10 - Makkelijk - €
1 Mechelse koekoek (1,4 kg) I 1 rode ui, fijngehakt I
4 sneden granenbrood, geroosterd en in blokjes gesneden
I 1 stengel selderij, fijngehakt I 1 appel, geschild en in
kleine blokjes I 200 g voorgekookte kastanjes, grof gehakt
I 1 el verse rozemarijn, fijngehakt I 1 el verse tijm, alleen
de blaadjes I 50 ml cognac + 2 el voor de marinade I 4 el
honing I 100 ml sinaasappelsap I 200 ml room I 1 el bruine
roux I 1 handvol roze peperbessen I boter I zout, peper
1 Maak eerst de vulling: doe de rode ui, de
blokjes brood, de selderij, de appel, de kastanjes,
de rozemarijn, de tijm, de cognac en 1 klontje boter
in de kom van de mixer en mix tot een fijne massa.
Kruid met zout en peper.
2 Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de
marinade: meng de honing met het sinaasappelsap
en 2 el cognac. Kruid de binnenkant én buitenkant
van de Mechelse koekoek met zout en peper. Maak
vanaf de nek heel voorzichtig het vel tot beneden
los door je vingers tussen vlees en vel te laten
glijden. Duw er vulling tussen en verdeel die
gelijkmatig over de borststukken en de bouten. Let
erop dat je daarbij het vel niet beschadigt. Vul ook
de buikholte op met de rest van de vulling. Bind de
poten samen met keukentouw en sluit de opening
onderaan met een houten spiesje. Leg de kip in
een ovenschaal en borstel er de marinade over.
Verdeel er boter in vlokjes rond en zet in de oven.
Verlaag na 10 min de oventemperatuur tot 170°C en
laat 1 u braden. Bedruip geregeld met het
braadvocht.
Om de simpelste groenten een stijlvolle
en originele toets te geven, volstaat
het ze te versnijden, bestro
,
stapelen en in de oven te zetoien
ten!
Aardappeltorentjes
nutriscore
3 Haal de Mechelse koekoek uit de oven en hou
hem warm. Blus de ovenschaal met cognac, laat
inkoken en schraap de aanbaksels los met een
spatel. Zeef de saus, giet ze in een kookpan en
breng aan de kook. Laat de alcohol verdampen,
giet er de room bij en laat weer inkoken. Bind de
saus met de bruine roux, breng op smaak met zout
en peper en serveer in een sauspan bij de kip, die
je bestrooit met de peperbesssen.
PER PORTIE 942 KCAL | 56 G VETTEN |
60 G KOOLHYDRATEN | 38 G SUIKERS |
6,5 G VEZELS | 39 G EIWITTEN
15