Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen champignon, blender, butternut, filet mignon, fruit, bakplaat, basilicum; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals kalkoenfilet, bordeaux, surf, mouton, bladerdeeg, bloem. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
GOED OM
TE WETEN:
Voor een perfect
resultaat
is de ideale
temperatuur
in de kern 50°C.
Gevulde butternut
met pecannotensaus
Rundsvlees Wellington
6 personen - Voorbereiding 1 u - Rust 1 nacht - Bereiding 55 min
Vrij makkelijk - €€
1,5 kg filet mignon (ossenhaas) I 2 el sterke mosterd I 750 g kastanjechampignons I
2 sjalotten, fijngesnipperd I 1 teentje knoflook, geperst I 3 takjes verse tijm I 12 sneetjes
Parmaham I 2 porties bladerdeeg I 2 eidooiers, losgeklopt I olijfolie I zout, peper
EEN DAG VAN TEVOREN
OP DE DAG ZELF
1 Verhit olijfolie in een braadpan en
schroei het vlees op een hoog vuur
rondom dicht. Kruid met zout en peper
en smeer het volledig in met de mosterd. Dek af en laat afkoelen.
1 Kneed de twee porties bladerdeeg samen tot een geheel. Stuif
wat bloem op het werkvlak en rol het
deeg uit tot een dunne lap. Borstel
daar lichtjes wat eidooier over. Verwijder de plasticfolie van het rundsvlees
en rol dat strak in het bladerdeeg.
Snij overtollig deeg weg en borstel
eidooier over de volledige cilinder.
Verpak hem opnieuw hermetisch in
plasticfolie en laat minstens 1 u rusten
in de koelkast..
36
3 Als de korst te donker wordt,
dek het vlees dan af met aluminiumfolie. Haal het vlees na de baktijd uit
de oven en laat het minstens 10 min
rusten voor je het aansnijdt.
VOOR DE SAUS
100 g pecannoten, geroosterd I 1 teentje knoflook I 20 g blad
peterselie I 20 g basilicum I zeste van 1 citroen + 1 el citroensap I
1 el kappertjes I 150 ml olijfolie I zout, peper
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een
bakplaat met bakpapier. Snij de butternut in de lengte in
tweeën en verwijder de pitten. Leg de helften met het
snijvlak naar beneden op de bakplaat en rooster 40 à
45 min in de oven. Laat afkoelen en schep er een deel van
het vruchtvlees uit; laat 3 cm vruchtvlees bij de schil zitten.
2 Maak de vulling: hak de kastanjes grof. Verhit op een
matig vuur een scheutje olie in een grote braadpan en fruit
de ui een paar minuten. Zet het vuur hoger, voeg een
scheutje olijfolie toe en meng de cranberry’s, de
paddenstoelen, de knoflook en de chilivlokken onder de
ui. Laat op een hoog vuur een paar minuten bakken en
voeg dan de kastanjes toe. Kruid met zout en peper.
3 Verhit 1 el olijfolie in een grote pan en leg er de
spinazie in. Zet gedurende 2 min het deksel op de pan,
verwijder dan het deksel en laat verder stoven zodat het
vocht geleidelijk kan verdampen. Kruid met zout en peper.
Vul de butternuthelften met het kastanjemengsel en de
spinazie. Zet de twee helften terug op elkaar en knoop
stevig vast met keukentouw. Bak ongeveer 45 min in de
oven, op 170°C. Doe intussen alle ingrediënten voor de
saus in de blender en mix tot een smeuïge massa. Kruid
met zout en peper en serveer bij de butternut.
A
nutriscore
3 Leg op het werkvlak 2 stroken
plasticfolie die elkaar horizontaal een
beetje overlappen. Leg er de sneden
Parmaham dakpansgewijs op. Verdeel
er het champignonmengsel gelijkmatig
over en leg er dan het rundsvlees op.
Hou de plasticfolie strak vast en rol de
ham en het champignonmengsel rond
het rundsvlees tot een cilinder. Sluit de
uiteinden hermetisch af en laat 1 nacht
rusten in de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op 220°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwijder de plasticfolie van het
rundsvlees Wellington en borstel er
een laatste keer eidooier over. Leg
het vlees op de bakplaat en bak 20
min in de oven. Verlaag de oventemperatuur tot 200°C en bak nog 10 à
20 min (afhankelijk van de dikte van
het vlees).
1 butternut (ongeveer 1,5 kg) I 150 g voorgekookte kastanjes I
1 dikke ui, fijngesnipperd I 100 g cranberry’s I 450 g wilde
paddenstoelen I 2 teentjes knoflook, geperst I 1 snuifje
chilivlokken I 400 g spinazie I olijfolie I zout, peper
nutriscore
2 Hak de champignons fijn. Verhit een
scheutje olijfolie in een braadpan op
een matig vuur en fruit de sjalotten en
de knoflook. Voeg de champignons en
de tijmblaadjes toe en laat nog 10 à 15
min bakken, tot het vocht van de champignons volledig verdampt is. Kruid met
zout en peper en zet opzij.
4 personen - Voorbereiding 50 min
Bereiding 1 u 50 min - Makkelijk - €
PER PORTIE 797 KCAL | 41 VETTEN |
30 G KOOLHYDRATEN | 1,8 G SUIKERS |
3,7 G VEZELS | 75 G EIWITTEN
PER PORTIE 595 KCAL | 42 G VETTEN |
48 G KOOLHYDRATEN | 10 G SUIKERS |
12 G VEZELS | 8,8 G EIWITTEN
Carrefour Food Magazine | feesten 2020
Gebruik het
vruchtvlees van de
uitgeholde butternut
voor een andere
bereiding, zoals
butternutpuree.