Ontbreekt uw folder hier?

Actuele folder Carrefour - pagina 36 *

Actuele folder Carrefour - pagina 36 *

1 ... 36 ... 101
Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - bakplaat, basilicum, bladerdeeg, bloem, citroen, citroensap, ham, champignons, chilivlokken, kappertjes, kastanjechampignons, knoflook, mosterd, ossenhaas, pan, parmaham, pecannoten, prosciutto di parma, spinazie, teentjes, tijm, ui, peterselie, olijfolie, cranberry’s. Pagina 36.
1 ... 36 ... 101

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen champignon, blender, butternut, filet mignon, fruit, bakplaat, basilicum; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals kalkoenfilet, bordeaux, surf, mouton, bladerdeeg, bloem. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

GOED OM TE WETEN: Voor een perfect resultaat is de ideale temperatuur in de kern 50°C. Gevulde butternut met pecannotensaus Rundsvlees Wellington 6 personen - Voorbereiding 1 u - Rust 1 nacht - Bereiding 55 min Vrij makkelijk - €€ 1,5 kg filet mignon (ossenhaas) I 2 el sterke mosterd I 750 g kastanjechampignons I 2 sjalotten, fijngesnipperd I 1 teentje knoflook, geperst I 3 takjes verse tijm I 12 sneetjes Parmaham I 2 porties bladerdeeg I 2 eidooiers, losgeklopt I olijfolie I zout, peper EEN DAG VAN TEVOREN OP DE DAG ZELF 1 Verhit olijfolie in een braadpan en schroei het vlees op een hoog vuur rondom dicht. Kruid met zout en peper en smeer het volledig in met de mosterd. Dek af en laat afkoelen. 1 Kneed de twee porties bladerdeeg samen tot een geheel. Stuif wat bloem op het werkvlak en rol het deeg uit tot een dunne lap. Borstel daar lichtjes wat eidooier over. Verwijder de plasticfolie van het rundsvlees en rol dat strak in het bladerdeeg. Snij overtollig deeg weg en borstel eidooier over de volledige cilinder. Verpak hem opnieuw hermetisch in plasticfolie en laat minstens 1 u rusten in de koelkast.. 36 3 Als de korst te donker wordt, dek het vlees dan af met aluminiumfolie. Haal het vlees na de baktijd uit de oven en laat het minstens 10 min rusten voor je het aansnijdt. VOOR DE SAUS 100 g pecannoten, geroosterd I 1 teentje knoflook I 20 g blad­ peterselie I 20 g basilicum I zeste van 1 citroen + 1 el citroensap I 1 el kappertjes I 150 ml olijfolie I zout, peper 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snij de butternut in de lengte in tweeën en verwijder de pitten. Leg de helften met het snijvlak naar beneden op de bakplaat en rooster 40 à 45 min in de oven. Laat afkoelen en schep er een deel van het vruchtvlees uit; laat 3 cm vruchtvlees bij de schil zitten. 2 Maak de vulling: hak de kastanjes grof. Verhit op een matig vuur een scheutje olie in een grote braadpan en fruit de ui een paar minuten. Zet het vuur hoger, voeg een scheutje olijfolie toe en meng de cranberry’s, de paddenstoelen, de knoflook en de chilivlokken onder de ui. Laat op een hoog vuur een paar minuten bakken en voeg dan de kastanjes toe. Kruid met zout en peper. 3 Verhit 1 el olijfolie in een grote pan en leg er de spinazie in. Zet gedurende 2 min het deksel op de pan, verwijder dan het deksel en laat verder stoven zodat het vocht geleidelijk kan verdampen. Kruid met zout en peper. Vul de butternuthelften met het kastanjemengsel en de spinazie. Zet de twee helften terug op elkaar en knoop stevig vast met keukentouw. Bak ongeveer 45 min in de oven, op 170°C. Doe intussen alle ingrediënten voor de saus in de blender en mix tot een smeuïge massa. Kruid met zout en peper en serveer bij de butternut. A nutriscore 3 Leg op het werkvlak 2 stroken plasticfolie die elkaar horizontaal een beetje overlappen. Leg er de sneden Parmaham dakpansgewijs op. Verdeel er het champignonmengsel gelijkmatig over en leg er dan het rundsvlees op. Hou de plasticfolie strak vast en rol de ham en het champignonmengsel rond het rundsvlees tot een cilinder. Sluit de uiteinden hermetisch af en laat 1 nacht rusten in de koelkast. 2 Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwijder de plasticfolie van het rundsvlees Wellington en borstel er een laatste keer eidooier over. Leg het vlees op de bakplaat en bak 20 min in de oven. Verlaag de oventemperatuur tot 200°C en bak nog 10 à 20 min (afhankelijk van de dikte van het vlees). 1 butternut (ongeveer 1,5 kg) I 150 g voorgekookte kastanjes I 1 dikke ui, fijngesnipperd I 100 g cranberry’s I 450 g wilde paddenstoelen I 2 teentjes knoflook, geperst I 1 snuifje chilivlokken I 400 g spinazie I olijfolie I zout, peper nutriscore 2 Hak de champignons fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan op een matig vuur en fruit de sjalotten en de knoflook. Voeg de champignons en de tijmblaadjes toe en laat nog 10 à 15 min bakken, tot het vocht van de champignons volledig verdampt is. Kruid met zout en peper en zet opzij. 4 personen - Voorbereiding 50 min Bereiding 1 u 50 min - Makkelijk - € PER PORTIE 797 KCAL | 41 VETTEN | 30 G KOOLHYDRATEN | 1,8 G SUIKERS | 3,7 G VEZELS | 75 G EIWITTEN PER PORTIE 595 KCAL | 42 G VETTEN | 48 G KOOLHYDRATEN | 10 G SUIKERS | 12 G VEZELS | 8,8 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | feesten 2020 Gebruik het vruchtvlees van de uitgeholde butternut voor een andere bereiding, zoals butternutpuree.

Folders Carrefour

Carrefour hypermarkt folder (NL)

Carrefour hypermarkt-aanbieding - 20.1.2021 - 1.2.2021.
Geldig in alle winkels Carrefour hypermarkt

Carrefour hypermarkt folder (FR)

Carrefour hypermarkt-aanbieding - 20.1.2021 - 1.2.2021.
Geldig in alle winkels Carrefour hypermarkt

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties