Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen bordeaux, surf, mouton, bladerdeeg, bloem, citroen, kappertjes; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals champignon, blender, butternut, filet mignon, fruit, kaas. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
Everzwijnragout
in deegkorstje
6 personen - Voorbereiding 45 min
Bereiding 2 u 30 min - Makkelijk - €
boter I 1 kg ragout van jong everzwijn I 200 g gerookte
spekblokjes I 1 ui, fijngesnipperd I 3 wortelen, geschild
en in dunne rondjes I 2 stengels selderij, in boogjes I
1 el bloem I 75 cl rode wijn I 1 kruidentuiltje (laurier,
rozemarijn, tijm) I 2 sneden peperkoek, grof verbrokkeld I
1 el mosterd I zeste van 1/2 sinaasappel I 2 el zwarte
bessengelei I 1 portie bladerdeeg I 1 eidooier, losgeklopt I
zout, peper
1 Laat een klontje boter smelten in een stoofpan
en bak het vlees rondom bruin op een hoog vuur
(indien nodig in verschillende porties). Kruid met
zout en peper en schep het vlees uit de pan. Zet
het vuur lager, voeg een extra klontje boter toe en
bak de spekblokjes, de ui, de wortelen en de
selderij een paar minuten. Kruid met zout en peper.
2 Leg het vlees terug in de pan, bestrooi met de
bloem en giet er de rode wijn bij. Voeg het
kruidentuiltje, de peperkoek, de mosterd, de
sinaasappelzeste en de gelei toe. Laat 2 u stoven
met het deksel schuin op de pan. Schep af en toe
om en voeg indien nodig scheutjes water toe.
Breng verder op smaak.
3 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de
ragout over individuele ovenschaaltjes en bedek
elk schaaltje met een schijf bladerdeeg. Snij
overtollig deeg weg en borstel eidooier over het
deeg. Bak 15 à 20 min in de oven, tot de korst mooi
goudbruin en krokant is.
NIEUW BIJ CARREFOUR
Tarbot en schelpjes
in papillot
Simply Steam: een gamma
producten uit de zee die je
makkelijk opwarmt in de
microgolfoven: kokkels, kreeft,
tapijtschelpen, mosselen...
6 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 15 à 20 min - Makkelijk - €€
300 g kerstomaten I 4 el olijfolie I zeste van
1 citroen I 6 el zwarte olijven I 6 tl kappertjes I
2 teentjes knoflook, geperst I 6 tarbotfilets I 300 g
kokkels, gespoeld I 12 el witte wijn I zout, peper
1 Verwarm de oven voor op 200°C.
Halveer de kerstomaten en meng ze
voorzichtig met de olijfolie, de citroenzeste,
de olijven, de kappertjes en de knoflook.
Kruid met zout en peper.
2 Leg 6 grote vellen bakpapier op het
werkvlak. Leg in het midden van elk vel een
tarbotfilet en leg er wat kokkels bij. Kruid met
zout en peper en schep wat van het
tomatenmengsel op de vis.
3 Plooi de randen van het bakpapier over
de vis maar laat een kleine opening in het
midden. Giet in elke papillot 2 el witte wijn en
sluit de papillotten door de uiteinden dicht te
knopen met keukentouw, zodat de stoom
niet kan ontsnappen tijdens de bereiding.
Zet 15 à 20 min in de oven, afhankelijk van de
dikte van de tarbotfilets.
Kreeft MSC,
Simply Steam
Carrefour.
Kokkels MSC,
Simply Steam
Carrefour.
DE PERFECTE WIJN
Aroma’s van braam
bes en zwarte bes,
zacht en volumineus
in de mond met
ronde en fijne tanni
nes, mooie fruitige
afdronk.
Frankrijk,
Bordeaux, Mouton
Cadet, Rood
A
PER PORTIE 642 KCAL | 27 G VETTEN |
32 G KOOLHYDRATEN | 14 G SUIKERS |
3,6 G VEZELS | 46 G EIWITTEN
nutriscore
nutriscore
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND
A
PER PORTIE 209 KCAL | 11 G VETTEN |
3,9 G KOOLHYDRATEN | 3,2 G SUIKERS |
1,7 G VEZELS | 19 G EIWITTEN
Je wil een
woweffect in
de keuken?
Surf naar
carrefour.eu
SCAN MIJ
Carrefour Food Magazine | feesten 2020
37