Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen couscous, gilbert, manager, paprika, lotte, asperges, biet; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals fleur, sel, lotte, aardappelen, bladpeterselie, pot. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
ONZE EXPERT
GILBERT VANDERLINDEN,
CATEGORY MANAGER VERSE VIS
VOOR CARREFOUR
“Vis past zich gemakkelijk
aan alle mogelijke feestelijke
bereidingen aan!”
aken
op voorhand m
De coulis kan jeda
ast
elk
ko
de
in
n
ge
en een paar hem ook invriezen.
bewaren. Je kanaus bij soepstengels
Ook lekker als dips
(grissini).
Zalm in sesamkorstje, parelcouscous
met kruiden en paprikacoulis
500 g groene asperges I 250 g parelcouscous
I 1 handvol kervel + extra voor de afwerking I
1 handvol munt I 1 handvol peterselie I 4 zalm
filets zonder vel I 1 eiwit, losgeklopt I 50 g sesam
zaadjes I 2 lente-uien, fijngehakt I 1 schaaltje
kiemen van rode biet I olijfolie I zout, peper
VOOR DE PAPRIKACOULIS
1 gegrilde rode paprika (bokaal) I 1 teentje knoflook, fijngehakt I 30 ml rodewijnazijn I
2 el bruine suiker
1 Blancheer de asperges beetgaar in
licht gezouten kokend water. Laat ze uitlekken en snij ze in tweeën. Leg de bovenste
helften opzij. Kook de parelcouscous
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Mix in de keukenrobot langzaam de verse
kruiden met een scheutje olijfolie, zout en
peper. Zet opzij.
2 Maak de coulis: mix alle ingrediënten,
breng op smaak met zout en peper en verwarm op een heel laag vuur. Kruid de zalmfilets met zout en peper, rol ze door het
eiwit en dan door de sesamzaadjes. Verhit
de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag
en bak de zalm op een laag vuur, 2 à 3 min
per kant: de vis moet binnenin rosé blijven.
3 Hak de onderste helften van de
asperges fijn. Meng ze met de couscous
en voeg de lente-ui en de kruidensaus
toe. Schep voorzichtig om. Verdeel de
parelcouscous over de borden en leg er
telkens een zalmfilet op. Verdeel daarover
de aspergepunten en besprenkel met
paprikacoulis. Versier met kiemen en
plukjes kervel.
nutriscore
4 personen - Voorbereiding 30 min
Bereiding 25 min - Makkelijk - €€
“Voor mij mag vis altijd op het feestmenu.
Het is een gezond product dat makkelijk
te bereiden is, altijd geraffineerd en
simpelweg heerlijk! En omdat wij ons
inzetten voor het behoud van de
vissoorten is onze vis meestal afkomstig
uit de duurzame visvangst. Lotte,
bijvoorbeeld, is een vis met heel fijne
textuur, die je kan b
ereiden in de oven, in
de pan of in een stoommandje. Een vaste
waarde op een feestmenu. Vis uit de
oven, of gegrild, met een lekkere maar
lichte saus waarvan de smaak niet die
van de vis zelf mag overheersen. Hoe
eenvoudiger, hoe lekkerder!”
DORADE KWALITEITSKETEN
CARREFOUR
Onze dorade of goudbrasem is gecontro
leerd gekweekt in de Middellandse Zee
en krijgt voer zonder GGO’s (<0,9%). Hij is
traceerbaar vanaf het eitje tot in het winkel
rek en groeit op met respect voor zijn
natuurlijke groeicyclus en voor het milieu.
A
PER PORTIE 845 KCAL | 46 G VETTEN |
13 G KOOLHYDRATEN | 0,9 G SUIKERS |
1,3 G VEZELS | 8 G EIWITTEN
Dorade, Kwaliteitsketen Carrefour.
Carrefour Food Magazine | feesten 2020 43