Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen blender, butternut, arachideolie, bakplaat, balsamicoazijn, bloem, honing; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals blender, feta, carpaccio, bakplaat, biet, clémentines, mascarpone, kaneel, rode vruchten, room. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
4
€
,90
Kwartels met rozijnen, butternutkroketten,
spruiten en veenbessensaus
4 personen - Voorbereiding 30 min
Bereiding 2 u 20 min - Makkelijk - €
VOOR DE BUTTERNUTKROKETTEN
1 butternutpompoen I 2 el kerriepoeder I
5 el bloem I 100 ml arachideolie I zout,
peper
VOOR DE KWARTELS
1 ui, fijngesnipperd I 50 g rozijnen I 150 g
gehakt (varken/kalf) I 4 kwartels I 2 el boter I
2 el olijfolie I zout, peper
VOOR DE SPRUITEN
400 g spruiten I olijfolie I 1 el honing I
2 el balsamicoazijn I zout, peper
2 Meng voor de vulling de uien en
de rozijnen met het gehakt.
Vul hiermee de kwartels op en leg ze in
een ovenschaal. Besprenkel met
olijfolie en voeg de boter in vlokjes
toe. Zet ongeveer 45 min in de oven.
Maak intussen de spruiten schoon,
snij ze in tweeën en bak ze beetgaar
in een pan met een scheutje olijfolie,
de honing en de balsamicoazijn. Kruid
met zout en peper.
3 Schep de veenbessencompote in
een kookpan en verwarm op een laag
vuur. Voeg het water en de room toe
en bestrooi met kaneel indien
gewenst. Frituur de butternutkroketten
aan beide kanten goudbruin in de
arachideolie, in een braadpan met
antiaanbaklaag. Laat ze uitlekken op
keukenpapier. Schik de kwartels,
de spruiten en de kroketten op de
borden en lepel er veenbessensaus
bij.
nutriscore
VOOR DE VEENBESSENSAUS
1 bokaal veenbessencompote I 100 ml water
I 100 ml room I 1 snuifje kaneelpoeder
(facultatief)
1 Maak de butternutkroketten.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snij de butternut in de lengte in
tweeën en verwijder de pitten.
Besprenkel de helften met olijfolie,
kruid ze met zout en peper en leg ze
met het snijvlak naar beneden op de
bakplaat. Rooster ongeveer 1 u in de
oven, laat afkoelen en schep dan het
vruchtvlees uit de pompoen. Leg het
in de blender en voeg het kerriepoeder,
2 el bloem, zout en peper toe.
Mix tot een homogene puree. Vorm
er schijven van, bestrooi ze licht met
bloem en laat rusten bij kamertemperatuur.
per pers.
PER PORTIE 1162 KCAL | 76 G VETTEN
71 G KOOLHYDRATEN | 44 G SUIKERS
15 G VEZELS | 46 G EIWITTEN
STE:
TIP ZERO WA
veel? Warm zeen
Kroketten teop
in een pan
de dag erna borrelhapje, met
serveer ze als als dip.
de bessensaus
74
Carrefour Food Magazine | feesten 2020
Kwartels met rozijnen,
butternutkroketten, spruiten
enveenbessensaus
DE PERFECTE WIJN
Deze karaktervolle rode
wijn is krachtig, met noten
van hout en specerijen en
is rijk aan evenwichtige
tannines.
België, Namen, Domaine
du Ry d’Argent, Le Bon
Goût des Belges, Rood
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND