Ontbreekt uw folder hier?

Actuele folder Carrefour - pagina 75 *

Actuele folder Carrefour - pagina 75 *

1 ... 75 ... 101
Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - kaneel, rode vruchten, room, suiker, walnoten, yoghurt. Pagina 75.
1 ... 75 ... 101

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van - tot en met -. We hebben 100 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 716 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 100. Op deze pagina vindt u aanbiedingen clémentines, mascarpone, kaneel, rode vruchten, room, suiker, walnoten; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals blender, butternut, arachideolie, bakplaat, balsamicoazijn, sojasaus. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

KLEINE PRIJSJES | groots resultaat XXX | xxx Trifle met clementines 12 personen Voorbereiding 30 min Rust 1 u - Makkelijk - € 2 Bekleed de bodem van een decoratieve, doorzichtige schaal met schijven clementine. Bedek ze met boudoirs en een laag mascarponeroom. Strooi er een snuifje kaneel over en bouw de trifle verder op met dezelfde laagjes. Eindig met mascarponeroom. 3 Bestrooi de bovenkant van de trifle met verkruimelde boudoirs, fijngehakte walnoten en kaneelpoeder. Zet minstens 1 uur in de koelkast. Versier indien gewenst met gedroogde clementine (zie tip) en serveer. nutriscore 800 g clementines (of mandarijnen) 500 g mascarpone 800 g yoghurt 150 g suiker 1 pak boudoirs 2 el gepelde walnoten kaneelpoeder 1 Rasp de zeste van 2 clementines. Schil de rest en snij ze in dunne, ronde schijven. Meng de mascarpone, de yoghurt en de suiker tot een smeuïge room. Schep er de zeste onder. PER PORTIE 362 KCAL | 20 G VETTEN | 37 G KOOLHYDRATEN | 32 G SUIKERS | 1,9 G VEZELS | 6,1 G EIWITTEN 2 € ,47 per pers. Trifle met clementines TIP : ZERO WASTE el? Snij ze Clementines te ve e schijfjes mét de pel in dunn en droog ze 2 uur in de oven op 90°C. Perfect om je trifle te garneren, tonic of cocktail of om een ginte pimpen. “Een dessert met woweffect! Ook lekker met rode vruchten.” Carrefour Food Magazine | feesten 2020 75

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties