Ontbreekt uw folder hier?

Carrefour folder - 9.12.2020 - 14.12.2020 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG *

Carrefour folder - 9.12.2020 - 14.12.2020 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 9 ... 29
Carrefour-aanbieding - 9.12.2020 - 14.12.2020 -  producten in de aanbieding - bavarois, bloem, chocolade, karakter, kerstboom, kerstboomcake, koffie, rode vruchten, spelt, witte chocolade, brood. Pagina 9.
1 ... 9 ... 29

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 9.12.2020 tot en met 14.12.2020. We hebben 28 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 28. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

VAN WOENSDAG 9 DECEMBER Carrefour market Carrefour Hypermarkten T.E.M. MAANDAG 14 DECEMBER 2020 Een assortiment van chambord, bavarois Fraisia en onze desserts Choco-Délice. Ideaal bij de koffie DESSERTS Dit traditionele brood is bereid met ambachtelijke bloem zonder residu van pesticiden. Het heeft een verlaagd zout- en vetgehalte. A<ET FOR FOOD ON BETER E ETEN het einde van een maaltijd. op -15% ter plaatse gebakken de hele dag door KWAUTEITS- Traditioneel brood of boulotbrood met spelt Kwaliteitsketen Carrefour 4€/kg 2,39€ 2° 6° 259 6%" Voor 1 persoon Per 9 stuks 500 g Minigebakjes Stronkje mokka Вегeid door Deze vrolijke kerstboom is een lichte aardbeienmousse tussen twee onze patissiers ragfijne laagjes biscuit, afgewerkt met een glanzende spiegel en chocoladedecoraties. Een vrolijk gekleurde kerstboom van chocoladebavarois brengt de gezellige kerstsfeer meteen op je tafel. Het karakter en de smaak van onze Belgische chocolade is terug te vinden in deze strak afgewerkte kerstboom. Succes gegarandeerd! Een vrolijke cake met een frisse vulling van rode vruchten, afgewerkt met decors in witte chocolade. Het karakter en de smaak van onze Belgische chocolade is terug te vinden in deze strak afgewerkte kerstboom. Succes gegarandeerd! Kerstboomcake met chocolade en rode vruchten voor 4 personen Hetzij 1,25€ per persoon Ook beschikbaar: kerstboom Fraisia, kerstboom Choco-Délice en gele kerstboom Choco-Délice, voor 4 personen 6,99€ Hetzij 1,75€ per persoon € ,99 Per cake *de afgebeelde prijs houdt al rekening met de korting Je boodschappen online carrefour.eu

Folders Carrefour

Carrefour folder (FR)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour

Carrefour folder (NL)

Carrefour-aanbieding.
Geldig in alle winkels Carrefour
Meest bekeken advertenties