Carrefour folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 12 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - bakplaat, citroen, citroensap, pavlovataart, room, sinaasappels, slagroom, suiker, vanille suiker, Mascarpone, meringue. Pagina 12.
12 / 69

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
CITRUS TIP Alle citrusvruchten zijn sappiger als je ze op kamertemperatuur bewaart. Om er zo veel mogelijk sap uit te halen, rol je het fruit een paar keer over het werkvlak voor je het uitperst, terwijl je er met de hand licht op duwt. M i n i - p a v l o v a ’s met citrusfruit en oranjebloesemwater Mini-pavlova’s met citrusfruit en oranjebloesemwater 8 stuks - Voorbereiding 30 min Bereiding 60 min - Rusten 60 min Makkelijk - € 4 eiwitten I 1 snuifje zout I 200 g bloemsuiker I 1 el maïszetmeel I 1 tl citroensap I 1 tl oranjebloesemwater I 1 pompelmoes I 1 sinaasappel I 2 el pistaches, grof gehakt VOOR DE MASCARPONE MET CITROEN 125 ml koude vloeibare room I 8 g vanillesuiker I 2 el mascarpone I 2 el citroenmarmelade 1 Verwarm de oven voor op 125°C. Klop de eiwitten op met een snuifje zout. Voeg geleidelijk de suiker toe zodra het eiwit begint te schuimen en klop verder tot stevige, glanzende sneeuw. Spatel er voorzichtig het maïszetmeel, het oranjebloesemwater en het citroensap onder. 2 Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de meringue in cirkels van ongeveer 8 à 9 cm diameter over. Vorm met een lepel een kratertje in elke meringue: de randen moeten hoger komen dan het centrum. Laat 1 uur drogen in de oven. Zet op het einde de oven uit en laat met gesloten ovendeur 1 uur afkoelen. r info over Ontdek nog meeen heel wat citrusvruchten e recepten zoete en hartig bereiden. om ze anders te 12 Carrefour Food Magazine | februari 2021 3 Schil de sinaasappel en de pompelmoes à vif. Snij de sinaasappelpartjes in halve maantjes en de pompelmoes in stukken. Giet de room in een schaal, voeg de vanillesuiker toe en klop tot stevige slagroom. Spatel er zo kort mogelijk de mascarpone en de marmelade onder. Garneer de pavlova’s met de mascarpone met citroen, versier met de citrusvruchten en werk af met de pistaches. nutriscore SCAN ME PER PORTIE 253 KCAL 10 G VETTEN 36 G KOOLHYDRATEN 33 G SUIKERS 1,3 G VEZELS 3,9 G EIWITTEN

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders