Carrefour folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 36 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - bakplaat, ei, chocolade, kristalsuiker, melk, suiker, uien, volle melk, granaatappel, essentiële, fijne kristalsuiker, kom. Pagina 36.
36 / 69

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
PRODUCENT Melksandwiches 6 sandwiches - Voorbereiding 10 min Rusten 50 min - Bereiding 10 min Makkelijk - € De melk van Kwaliteitsketen Carrefour beantwoordt aan een strikt lastenboek. Dierenwelzijn is één van de essentiële punten, net zoals de garantie van een smakelijke melk die tot stand kwam met respect voor het milieu, en een correcte vergoeding voor de producenten. De melk van Kwaliteitsketen Carrefour garandeert hen bijvoorbeeld een vaste vergoeding van 40 cent per liter. “En het is dankzij die faire prijs dat wij verder op deze manier onze dieren kunnen kweken op de wei. Iedereen wint!”, besluit Jean-Louis. en Kom alles te wets, ui Lo over Jeann zijn koeien en huop k, el heerlijke m deze video. 36 SCAN ME Carrefour Food Magazine | februari 2021 1 Zeef de bloem in een mengkom en voeg de suiker, het ei, de boter en het zout toe. Los de gedroogde gist op in de lauwe melk en giet bij de bloem. Meng tot een homogeen deeg. Haal het deeg uit de kom en kneed het op het werkvlak in 7 à 8 min tot een stevig deeg. Leg het terug in de kom, dek het af met een schone, vochtige handdoek en laat op een warme plek rijzen. 2 Til het deeg uit de kom en rol het tot een lange worst. Snij het in 6 gelijke porties, rol daar balletjes van en maak ze vervolgens wat platter tot mooie sandwiches. 3 Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de deegballetjes op. Laat ze nog 10 min rijzen. Meng de eidooier met wat water en borstel over de sandwiches. Bak ze 8 min in de oven. Warme chocolademelk met granaatappelsiroop 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 15 min - Makkelijk - € 150 g donkere chocolade| 500 ml volle melk | sap van 1 granaatappel | 50 g fijne kristalsuiker 1 Breek of snij de chocolade in stukjes en laat ze op een laag vuur smelten in de melk. Pers de granaatappel uit met de citruspers (of mix de pitten en vang het sap op). 2 Verwarm het granaatappelsap in een pannetje en los er de suiker in op. Laat inkoken tot siroop. 3 Giet de chocolademelk in koppen of kommen en voeg de granaatappelsiroop toe. Drink meteen op. nutriscore EEN PARTNERSCHAP GEBASEERD OP RESPECT 350 g tarwebloem | 50 g suiker | 1 ei, losgeklopt | 60 g boter | 12 g gedroogde gist | 100 ml lauwe melk | 1 eidooier | 2 tl water | 1 snuifje zout nutriscore >> “We verpakken de melk in 100% recycleerbaar materiaal, dat ook CO2-neutraal is. Daar zorgt Hollebeekhoeve voor. Zij produceren hun eigen zonne-energie en hun eigen biogas.” PER PORTIE 350 KCAL | 12 G VETTEN | 51 G KOOLHYDRATEN | 9,6 G SUIKERS | 2,2 G VEZELS | 9,9 G EIWITTEN PER PORTIE 725 KCAL | 33 G VETTEN | 88 G KOOLHYDRATEN | 81 G SUIKERS | 8,3 G VEZELS | 13 G EIWITTEN

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders