Carrefour folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 39 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - kaas, knoflook, kokosmelk, messen, Moët & Chandon, mosterd, paprikapoeder, room, salie, teentjes, geraspte kaas, Côtes du Rhône. Pagina 39.
39 / 69

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
DOSSIER | gratin Gratin van butternut, lotte en Jong Brugge 4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 45 min Makkelijk - €€ 1 kleine butternutpompoen I 150 ml room I 250 ml kokosmelk I 1 el mosterd I 1/2 tl paprikapoeder I 2 teentjes knoflook I 10 blaadjes salie I 600 g lottefilet I 100 g Jong Brugge, geraspt I boter I zout, peper 1 Schil de butternut en snij met de mandoline of een scherp mes in dunne sneden. Beboter een ovenschaal en verwarm de oven voor op 190°C. Voorverwarmen verplicht Het voorverwarmen van de oven is cruciaal bij een gratin. Zo vermijd je dat voedsel te snel uitdroogt en dat er temperatuurschommelingen zijn. Als je een schotel in de koude oven zet, kan de gratin te droog of te hard worden en moet hij langer in de oven staan. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 2 Breng de room op een laag vuur aan de kook met de kokosmelk, de mosterd en het paprikapoeder. Plet de knoflook en hak de salieblaadjes fijn. Voeg ze allebei toe aan de room en kruid met zout en peper. Breng aan de kook. Frankrijk, Côtes du Rhône, LePlan-Vermeersch, Wit 3 Schik de sneden butternut dakpansgewijs in de ovenschaal. Kruid met zout en peper en bedek met lottefilets. Kruid opnieuw met zout en peper en voeg weer een laag butternut toe. Giet er de warme room over, bestrooi met geraspte kaas en bak 45 min in de oven. nutriscore PER PORTIE 548 KCAL 35 G VETTEN 34 G KOOLHYDRATEN 8,7 G SUIKERS 5,5 G VEZELS 34 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine | februari 2021 39

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders