Carrefour folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 56 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardappelen, bieslook, citroen, dille, Chardonnay, kabeljauw, knoflook, kruidenboter, room, zwarte peper, peterselie, koelkast. Pagina 56.
56 / 69

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ACTIE 1 HET GOEDKOOPSTE BIOMERK VAN BELGIË AANBIEDEN Kabeljauw in papillot met kruidenboter 2,88 euro/p.p. 4 personen Voorbereiding 20 min Bereiding 20 min - Makkelijk - € 1 bosje bieslook, fijngesnipperd 1 bosje peterselie, fijngehakt 2 biocitroenen 800 g aardappelen 6 el pistaches, fijngehakt 4 kabeljauwfilets 6 el dille IN JE VOORRAADKAST 100 g boter, op kamertemperatuur 1 teentje knoflook, geperst 4 laurierbladeren zeezout, zwarte peper Kabeljauw in papillot met kruidenboter nutriscore A PER PORTIE 513 KCAL 26 G VETTEN 30 G KOOLHYDRATEN 2,5 G SUIKERS 5,1 G VEZELS 40 G EIWITTEN België Limburg, Jerom Winery by Hoenshof, Chardonnay, Wit 56 Carrefour Food Magazine | februari 2021 1 Maak eerst de kruidenboter: roer de malse boter met een spatel tot de textuur van room. Voeg de bieslook, de peterselie, de knoflook, het sap van 1 citroen, zout en peper toe. Schep dit mengsel op een vel plasticfolie en rol tot een worst met 2 cm diameter. Leg in de koelkast. 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en kook ze 10 min in gezouten water. Giet ze af en snij ze in schijfjes. 3 Leg de visfilets elk op een groot vel bakpapier en voeg de schijfjes aardappel en 3 rondjes kruidenboter toe. Bestrooi met de pistaches en de dille en leg er telkens 2 schijfjes citroen en 1 laurierblad op. Sluit de papillotten zorgvuldig af en zet ze 20 min in de oven.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders