Je vindt ons op
de sociale netwerken
index
VOORGERECHTEN EN
SAUZEN
Garnalendumplings met pikante saus................ 49
Gepimpte tomatenvelouté......................................... 28
Mangochutney met rode ui en pepertjes........... 42
Rode currypasta............................................................. 42
HOOFDGERECHTEN
Aardappel-knolseldergratin met kip en
Hervekaas .......................................................................... 28
Bloemkoolballetjes met gegrilde
kikkererwten en pikante tomatensaus............... 42
Chinese vermicellisalade............................................ 42
Gelakte eend met rijst en peultjes ......................... 42
Gelakte zalm met sinaasappel, wilde rijst,
shiitake en gemarineerde komkommer ............ 28
Gratin van butternut met lotte en
Jong Brugge ...................................................................... 42
Kabeljauw in papillot met kruidenboter............ 28
Kip met appelen op Normandische wijze ......... 42
Kip tikka masala ............................................................. 42
Lasagne met witloof en Spaanse ham................. 49
Snelle Marokkaanse soep met bloemkool en
korianderpesto................................................................ 42
Minigroentegratins met geitenkaas .................... 49
Ovenschotel met krieltjes, groene boontjes,
broccoli en pikante zalm............................................. 28
Pastagratin met champignons en abdijkaas ... 42
Pizza met pittig gehakt, spinazie
en Romeinse sla ............................................................... 28
Risotto met prei en garnalen ................................... 60
Salade van bloedsinaasappel met rode biet,
zure room en walnoten ............................................... 49
Visballetjes met Thaise chilisaus............................ 49
Waterzooi van kip........................................................... 49
Witloofgratin met granen, Meesterlyckham
en brie................................................................................... 42
DESSERTS
Warme chocolademelk met
granaatappelsiroop ...................................................... 28
Fortune cookies .............................................................. 49
Melksandwiches............................................................. 36
Mini-pavlova’s met citrusfruit en
oranjebloesemwater..................................................... 28
Panna cotta met kokos en citrussalade .............. 42
Schrijf je in op onze
newsletter op
WWW.CARREFOUR.EU
Deel je heerlijke ideeën
met de hashtag
#FOODACTER
Voedingsinformatie
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de
voedingswaarden en verklarende symbolen.
met gluten
zonder GLUTEN
met dierlijke melk
ZONDER DIERLIJKe melk
VEGGIE
niet-veggie
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
je boodschappen.
WWW.CARREFOUR.EU
Vragen over de producten van Carrefour?
Neem contact op met de klantendienst op het
gratis nummer 0800 9 10 11.
CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
Recepten op basis van producten die wel
of geen “natuurlijke” gluten bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
De producten voorgesteld in de advertenties en
de publireportages zijn beschikbaar zolang het
assortiment wordt aangeboden.
Recepten op basis van producten die wel
of geen “natuurlijke melk” bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
Alle prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
(inclusief Recupel) en geldig alleen in België bij
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten
Carrefour market en express, tot 28 februari 2021.
Onder voorbehoud van drukfouten.
Recepten die geen of wel dierlijk vlees
bevatten. Controleer niettemin de
ingrediëntenlijst op de verpakking.
Niet-voedingsproducten (accessoires, games,
cultuur, mode) zijn verkrijgbaar in de meeste
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad
strekt.
Een schaal van 5 kleuren die voedingsmiddelen
klasseert volgens hun voedingswaarde, van de
gezondste in donkergroen (A), tot producten
die je beter beperkt gebruikt in rood (E).
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten
Carrefour market en buurtwinkels express.
Zolang de voorraad strekt.
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.EU
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium • Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel
0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel • CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor
Carrefour door Valérie De Smet • Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30.18.18
[email protected] •
Een realisatie van www.propaganda.be in samenwerking met BeContent.be • Creatief team Liesbeth Van
Wassenhoven, Karen Vandenbossche • Projectteam Lilia Guetat • Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë
Saeys, Patricia Van Battel • Nagelezen door Isabelle Latour • Layout Ruth Vanhoutte, Olivier Lomer, Claudia De Backer
• Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Charneux, Wout
Hendrickx, Manon Van Aerschot, Ann Van der Auwera, Hannes Vandenbroucke • Druk Altavia Benelux, drukkerij 2019
Guillaume.