Carrefour folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 9 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding -  producten in de aanbieding - bieslook, biet, dille, mosterd, rode biet, room, sinaasappels, walnoten, zure room, olijfolie, vinaigrette. Pagina 9.
9 / 69

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
CITRUS Salade van bloedsinaasappel met rode biet, zure room en walnoten Salade van bloedsinaasappel met rode biet, zure room en walnoten 4 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 5 min - Makkelijk - € 400 g voorgekookte rode bieten 2 bloedsinaasappelen 1 sinaasappel 1 tl mosterd 1 el rode wijnazijn 1 el notenolie 50 ml olijfolie 2 tl venkelzaadjes, fijngemalen 50 g gepelde walnoten 10 g bieslook, fijngesnipperd 10 g dille, fijngesnipperd 250 g zure room peper, zout 1 Snij de bieten in stukken. Pers 1/2 bloedsinaasappel uit. Schil de rest van de sinaasappelen à vif en snij ze in schijven. Meng het sap met de mosterd, de wijnazijn en de notenolie. Giet er heel geleidelijk de olijfolie bij en klop tot een vinaigrette. Voeg de venkelzaadjes toe en kruid met zout en peper. Giet de helft van de vinaigrette over de bieten en laat marineren. 2 Hak de walnoten grof en rooster ze goudbruin op een laag vuur in een braadpan zonder vetstof. Schep de helft van de kruiden door de zure room en nappeer er een serveerschaal mee. “Zoute, zoete en zure smaken combineren, zorgt voor een perfecte balans” ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND 3 Schik vervolgens de uitgelekte bieten en de schijven sinaasappel op de schaal. Besprenkel met de rest van de vinaigrette en strooi er de geroosterde noten en de rest van de fijngesnipperde kruiden over. Serveer op kamertemperatuur. nutriscore PER PORTIE 507 KCAL 45 G VETTEN 19 G KOOLHYDRATEN 16 G SUIKERS 6,6 G VEZELS 6,8 G EIWITTEN Carrefour CarrefourFood FoodMagazine Magazine| februari | février 2021 9

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders