Carrefour folder - 01/03 - 31/03/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 20 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/03/2021 - 31/03/2021 -  producten in de aanbieding - bakplaat, basmatirijst, bloemkool, knoflook, kokosmelk, kokosnoot, koriander, kurkuma, limoen, linzen, pan, rijst, potje, teentjes, uien, olijfolie, groentebouillon, Veggie. Pagina 20.
20 / 69

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
UITDAGING Dahl van linzen met bloemkool, rijst en gegrilde kokos Bulgarije, Côte de Danube, Château Burgozone, Viognier, Wit nutriscore A PER PORTIE 859 KCAL 30 G VETTEN 100 G KOOLHYDRATEN 11 G SUIKERS 23 G VEZELS 36 G EIWITTEN Dahl van linzen met bloemkool, rijst en gegrilde kokos 4 personen Voorbereiding 10 min Bereiding 40 min - Makkelijk - € Meer veggie recepten op carrefour.eu SCAN ME 20 1 bloemkool I 1 ui I 3 teentjes knoflook I 1 rood pepertje I 300 g rode linzen I 1 limoen I olijf­ olie I 1 tl kerriepoeder I 1 tl gemalen komijn 1 tl kurkuma I 200 g tomaten (blik) I 400 ml kokosmelk I 600 ml groentebouillon I 1 snuifje zeezout I 300 g basmatirijst I 4 el kokosschilfers I verse koriander (potje) I peper, zout Vooraf Spoel de bloemkool en verdeel in roosjes. Pel de ui en de knoflook, snipper de ui en pers de knoflook. Rasp het pepertje. Spoel de linzen en laat ze uitlekken. Pers een helft van de limoen uit. 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de bloemkoolroosjes Carrefour Food Magazine | maart 2021 over. Besprenkel met olijfolie, kruid met zout en peper en rooster 20 à 25 min in de oven. Verhit een beetje olijfolie in een stoofpan en fruit de ui 2 min op een laag vuur. Voeg knoflook, het pepertje en de specerijen toe en laat 1 à 2 min meebakken. 2 Voeg de tomaten, de linzen, de kokosmelk, de bouillon en het zeezout toe en laat 30 min sudderen (zonder deksel). Schep af en toe om zodat het gerecht niet kan aanbranden. Kook intussen de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3 Rooster de kokosnoot kort in een pan zonder vetstof en op een laag vuur. Leg de geroosterde bloemkoolroosjes in de dahl en schep om. Giet er het limoensap bij en serveer met de rijst en limoenkwartjes. Decoreer nog met wat verse koriander en de geroosterde kokos. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders