zondagse brunch
Manchego is
een Spaanse kaas
op basis van
schapenmelk.
Ook lekker met olijven
of Spaanse ham
op een snede
geroosterd brood.
Piccolo’s gevuld met
ei en zalm
4 personen - Voorbereiding 20 min
- Bereiding 20 min - Makkelijk - €
4 piccolo’s
1 groene paprika
150 g zalmfilet zonder vel
2 lente-uitjes
2 el bieslook
30 g manchego
50 g verse kaas natuur
3 el melk
3 eieren
zout, peper
Ter voorbereiding: snij een hoedje van
de piccolo’s en haal er voorzichtig het
kruim uit. Snij de paprika en de zalm in
kleine blokjes, snipper de lente-ui en de
bieslook en rasp de manchego.
1 Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier
en leg er de piccolo’s op.
2 Meng de verse kaas met de melk,
voeg er de eieren aan toe en kruid met
zout en peper.
Surf naar
Carrefour.eu
en ontdek
nog meer
brunch-recepten.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
3 Verdeel de blokjes paprika en zalm
en de lente-ui over de holtes in de
piccolo’s. Giet er vervolgens voorzichtig
het eimengsel bij en bestrooi met de
manchego. Bak de piccolo’s 20 min in
de oven, of tot het ei gestold is. Bestrooi
met bieslook en serveer meteen.
g
Je vindt hier no
ie
meer inspirat e
d
voor een geslaag
brunch
SCAN ME
nutriscore
Luxemburg,
Moezel, Domaines
Vinsmoselle, Rosé
PER PORTIE
345 KCAL
17 G VETTEN
26 G KOOLHYDRATEN
2,3 G SUIKERS
2,5 G VEZELS
20 G EIWITTEN
Carrefour Food Magazine | maart 2021
29