MIJN BIOMENU
Voor een veggie versie
kun je de vleesballetjes vervangen
door sojaballetjes
of falafels.
25
minuten
Champignonconsommé met ravioli en balletjes
4 personen
Voorbereiding 5 min
Bereiding 20 min
Makkelijk - €
450 g witte champignons I
400 g broccoli I 450 g verse balletjes
I 350 g ravioli spinazie-ricotta I 50 g
geraspte Parmezaanse kaas
IN JE VOORRAADKAST
2 blokjes groentebouillon I
1,5 l water I peper, zout
1 Breng het water aan de kook en los er de
bouillonblokjes in op. Snij de champignons fijn
en verdeel de broccoli in roosjes.
2 Giet de balletjes in de bouillon en pocheer
ze 5 min. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de champignons en de broccoli toe.
3 Leg de ravioli in de soep en laat 7 à 8 min
meekoken. Serveer de champignonconsommé
in diepe borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Duitsland, Baden
Weingut Ortenberg
Pinot Noir, Rood
nutriscore
PER PORTIE
631 KCAL
34 G VETTEN
40 G KOOLHYDRATEN
6,1 G SUIKERS
8,7 G VEZELS
37 G EIWITTEN
Carrefour Food Magazine | maart 2021
57