HEERLIJK TRADITIONEEL |
gezellig samen
Vrolijk paasfeest!
De terugkeer van de klokken is het
startschot van een lekkere paasmaaltijd.
Tijd voor klassiekers, zoals lamsvlees en
eieren (nee, niet die van chocolade!).
elen
In dit menu sp
chten
re
ge
le
ne
traditio
l
de hoofdro
E
RECEPT
•4
TR
ADITI
L MENU
EE
N
N
tips
Voorgerecht
Artisjokken
gevuld met brie
VOOR EE
O
Voor een perfecte
match met je
gerechten, kleed je
de tafel aan in pasteltinten met pittige
gele toetsen. Als
decoratie zijn
kuikentjes en
konijntjes nooit ver
weg, maar het is de
ontluikende natuur
die voor een tere
toets zorgt op het
tafellaken én de
borden.
N
Tafel
in een
feestelijk
jasje
28
29
Voorgerecht
Ei in een potje met
gerookte zalm en
spinazie
30
Hoofdgerecht
Lamskroon met
kruiden en
couscoussalade
31
Dessert
Verrines met
citroen-kaastaart
Carrefour Food Magazine | april 2021
27