Carrefour folder - 01/04 - 30/04/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 29 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/04/2021 - 30/04/2021 -  producten in de aanbieding - citroen, citroensap, dille, ei, ham, kaas, knoflook, oregano, pan, parmezaanse kaas, potje, room, schaaltjes, spinazie, stokbrood, stollen, zalm, zure room, olijfolie, gerookte zalm, brood, ricotta, Brie. Pagina 29.
29 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Producten in deze folder

 
heerlijk traditioneel Spiegelei met een maritieme twist Artisjokken gevuld met brie 4 personen - Voorbereiding 30 min Bereiding 1 u - Makkelijk - € 1 citroen I 4 artisjokken I 2 laurierbladeren I 250 g brie I 70 g zure room I 1 ei I 100 g geraspte Parmezaanse kaas I 2 sneden zuurdesembrood I 2 el boter I 1 el gedroogde oregano I 1 teentje knoflook I een paar plukjes verse oregano I honing I zout, peper 1 Pers de citroen uit. Snij de basis van de artisjokken en snij de bladeren bovenaan bij om een vlak oppervlak te krijgen. Breng een grote pan water aan de kook met de laurierbladeren en het citroensap. Kook hierin de artisjokken, 15 min (kleintjes) à 45 min (grote) lang. 2 Laat de brie in een pannetje smelten met de zure room. Voeg van het vuur de eidooier en de Parmezaanse kaas toe. Kruid met peper en meng goed. Verwarm de oven voor op 200°C. 3 Laat de artisjokken uitlekken en verwijder het hooi. Vul ze met het briemengsel. Bak de sneden brood goudbruin in een braadpan met de boter en voeg de gedroogde oregano en de knoflook toe. Verbrokkel het brood over de artisjokken en bak ze in 15 min goudbruin in de oven. Werk af met verse oregano en wat honing en serveer. nutriscore PER PORTIE 578 KCAL 35 G VETTEN 34 G KOOLHYDRATEN 26 G SUIKERS 2,8 G VEZELS 30 G EIWITTEN ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. voorgerecht uit de zee Geen zalm? Vervang hem door gekookte ham Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 10 min - Makkelijk - € 200 g ricotta I 4 sneden gerookte zalm I 2 handenvol jonge spinazieblaadjes I 4 eieren I 2 lente-uitjes I 2 el olijfolie I een paar takjes dille I 1 stokbrood I zout, peper 1 Verwarm de oven voor op 180°C. 2 Verdeel de ricotta over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Leg er gerookte zalm en spinazieblaadjes bij en breek vervolgens over elk schaaltje een ei. Kruid met zout en peper. Hak de lente-uitjes fijn en strooi ze over de schaaltjes. 3 Zet de schaaltjes 5 à 10 min in de oven, tot het ei begint te stollen. Giet net voor het serveren een scheutje olijfolie in elk schaaltje. Versier met plukjes dille en serveer er knapperig stokbrood bij. nutriscore PER PORTIE 404 KCAL 20 G VETTEN 32 G KOOLHYDRATEN 3,8 G SUIKERS 1,6 G VEZELS 24 G EIWITTEN Frankrijk, Loire, Cheverny, Domaine Olivier Cadoux “Le Clos de Nozieux”, Wit Carrefour Food Magazine | april 2021 29

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders