Carrefour folder - 01/04 - 30/04/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 39 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/04/2021 - 30/04/2021 -  producten in de aanbieding - balsamicoazijn, kaneel, pan, rode paprika, rode ui, rozemarijn, suiker, uien, olijfolie. Pagina 39.
39 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Producten in deze folder

 
LOKALE PRODUCENTEN Côte à l’os met paprikachutney 4 personen - Voorbereiding 40 min - Bereiding 25 min Rusten 30 min - Makkelijk - €€ 2 rode uien | 2 laurierbladeren | 2 takjes verse rozemarijn | 2 snuifjes kaneel | 8 rode paprika’s | 4 kleine rode pepertjes | 150 ml balsamicoazijn | 100 g bruine suiker | côte à l’os van ongeveer 1,250 kg | olijfolie | 1 klontje boter | zout, peper 1 Pel en snipper de uien en fruit ze ongeveer 10 min in een kookpan in wat olijfolie, samen met de laurier en de rozemarijn. Kruid met zout, peper en kaneel. coazijn en de bruine suiker. Laat sudderen op een zacht vuur. 3 Kruid het vlees met peper en zout. Laat de boter smelten in een goed hete pan samen met een scheutje olijfolie en schroei het vlees dicht. Laat de côte à l’os enkele minuten rusten voor je het vlees serveert met de paprikachutney. 2 Snij de paprika’s en de pepertjes in tweeën, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij ze allemaal in kleine stukjes. Voeg toe aan het mengsel van rode ui, samen met de balsami- nutriscore Côte à l’os met paprikachutney A PER PORTIE 535 KCAL | 7,2 G VETTEN | 60 G KOOLHYDRATEN | 53 G SUIKERS | 9,5 G VEZELS | 53 G EIWITTEN Spanje, Navarra, Palacio del Deán, Reserva, Rood Carrefour Food Magazine | april 2021 39

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders