Carrefour folder - 01/04 - 30/04/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 44 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/04/2021 - 30/04/2021 -  producten in de aanbieding - arachideolie, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, mosterd, pan, room, sherry, teentjes, tijm, zure room, pizza. Pagina 44.
44 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Producten in deze folder

 
ACTIE 13 HET PREVENTIEF GEBRUIK VAN ANTIBIOTICA VERBIEDEN IN DE KWALITEITSKETEN CARREFOUR Kippenonderbouten met sjalotten en mosterd-roomsaus 4 personen - Voorbereiding 20 min Bereiding 30 min - Makkelijk - € 2 teentjes knoflook 8 sjalotten 1 kippenbouillonblokje 10 takjes citroentijm + extra 8 kippenonderbouten 150 ml droge witte sherry 100 ml zure room 1 el Dijonmosterd arachideolie boter zout, peper Ter voorbereiding: pel de knoflook, pel de sjalotten en snij ze in tweeën. Breng 500 ml water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Bind de takjes tijm samen met wat keukentouw. 1 Vewarm de oven voor op 200°C. Kruid de onderbouten met zout en peper. Verhit wat olie en 1 klontje boter in een ovenvaste braadpan. Bak de onderbouten rondom tot het vel krokant is. Schep uit de pan en zet opzij. 2 Voeg aan dezelfde pan nog een klontje boter toe en fruit de sjalotten glazig. Zet meteen het vuur laag, pers er de knoflook bij en laat 1 min meebakken maar niet kleuren. Blus met de sherry, laat even inkoken en giet er dan 300 ml van de kippenbouillon bij. Voeg de zure room, de mosterd en de tijm toe. 44 Carrefour Food Magazine | april 2021 3 Leg de onderbouten terug in de pan en zet die 20 à 25 min in de oven. Bestrooi met verse tijm en serveer. nutriscore WAT MET EEN RESTJE? Gebruik de kip voor in een belegd broodje, een Caesarsalade, op een pizza, in een quiche... Portugal, Lisboa, Porta 6, Rood ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. A PER PORTIE 550 KCAL | 34 G VETTEN | 7,7 G KOOLHYDRATEN | 3,3 G SUIKERS | 4 G VEZELS | 48 G EIWITTEN

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders