Je vindt ons op
de sociale netwerken
index
VOORGERECHTEN
Artisjokken gevuld met brie..................................... 29
Camembert met gedroogde tomaten,
hazelnoten en tijm ......................................................... 58
Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie.29
Tandoori kippenvleugeltjes met limoen en
koriander ........................................................................... 41
Toast avocado met cottage cheese ........................ 25
Schrijf je in op onze
newsletter op
WWW.CARREFOUR.EU
Deel je heerlijke ideeën
met de hashtag
#FOODACTER
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
je boodschappen.
WWW.CARREFOUR.EU
HOOFDGERECHTEN
Balinese kipspiesjes ...................................................... 60
Côte à l’os met paprikachutney............................... 39
Gegrilde groene asperges en zalmfilet met
avocadoroom ................................................................. 9
Gegrilde kippenbovenbouten met groene
curry en edamame-noedelsalade ......................... 42
Gegrilde paksoi met krokante ui,
veggieballetjes en Kantonsaus ................................ 11
Gevlinderde harissakip met jonge wortelen,
rozijnen, olijven en amandelen ............................... 45
Kabeljauw uit de oven met lentesaus .................. 53
Kipfilets met een Parmezaankorstje,
lentesalade met basilicumvinaigrette ................ 43
Kippenonderbouten met sjalotten en
mosterd-roomsaus ....................................................... 44
Komkommersalade met kip, geitenkaas en
muntpesto .......................................................................... 8
Lamskroon met kruiden en couscoussalade .30
Mexicaanse taco’s met Omegabaars en
maïs-mangosalsa............................................................ 21
Omegarijke pasta met ansjovis, broccoli en
walnoten.............................................................................. 18
Pasta met verse spinazie en romige
tomatensaus ..................................................................... 56
Plaattaart met witte asperges, ham en
zachtgekookte eieren .................................................. 12
Spiesjes van zalm en courgette met
harissa-marinade .......................................................... 59
Spinazie-linzensalade met zalm in een
pistachekorstje................................................................ 20
Sticky chicken met groente uit de wok .............. 55
Thaise salade met mango .......................................... 38
Varkenshaas op zuiderse wijze............................... 54
DESSERTS
Chocolade-amandeltaart ......................................... 50
Huisgemaakte lemon curd ........................................ 31
Layer cake met aardbeien en frambozen ........ 49
Tiramisu rolcake............................................................. 51
Verrines met citroen-kaastaart ............................. 31
Voedingsinformatie
Om je beter te informeren, vind je naast elk
recept de voedingswaarden en verklarende
symbolen.
met gluten
zonder GLUTEN
met dierlijke melk
zonder dierlijke melk
VEGGIE
niet-veggie
Vragen over de producten van Carrefour?
Neem contact op met de klantendienst op het gratis
nummer 0800 9 10 11.
CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
Recepten op basis van producten die wel
of geen “natuurlijke” gluten bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
De producten voorgesteld in de advertenties en de
publireportages zijn beschikbaar zolang het
assortiment wordt aangeboden.
Recepten op basis van producten die wel
of geen “natuurlijke melk” bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
Alle prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
(inclusief Recupel) en geldig alleen in België bij
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
market en express, tot 30 april 2021. Onder
voorbehoud van drukfouten.
Recepten die geen of wel dierlijk vlees
bevatten. Controleer niettemin de
ingrediëntenlijst op de verpakking.
Een schaal van 5 kleuren die voedingsmiddelen
klasseert volgens hun voedingswaarde, van de
gezondste in donkergroen (A), tot producten
die je beter beperkt gebruikt in rood (E).
Niet-voedingsproducten (accessoires, games,
cultuur, mode) zijn verkrijgbaar in de meeste
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
market en buurtwinkels express.
Zolang de voorraad strekt.
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.EU
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium • Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel
0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel • CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor
Carrefour door Valérie De Smet • Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30.18.18
[email protected] •
Een realisatie van www.propaganda.be in samenwerking met BeContent.be • Creatief team Karen Vandenbossche,
Liesbeth Van Wassenhoven • Projectteam Lilia Guetat • Redactie Caroline Boeur, Hilde Debisschop, Els De Meyer,
Chloë Saeys, Patricia Van Battel • Nagelezen door Isabelle Latour • Lay-out Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth
Vanhoutte • Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael
Dehaspe, Diane Hendrikx, Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke • Druk Altavia Benelux, drukkerij
Guillaume.