Carrefour folder - 01/10 - 31/10/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 29 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/10/2021 - 31/10/2021 -  producten in de aanbieding - champignons, bier, stokbrood, aardappelen, bieslook, knoflook, uien, ham, kaas, Oud Brugge, geraspte kaas, melk, croutons, koriander, paprikapoeder, teentjes, mosterd, arachideolie, pan. Pagina 29.
29 / 73

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
MENU MET BIER Cornet Smoked Dip met Brugge Oud en krokante Een uniek blond Belgisch bier met een subtiel gerookte smaak en een mild karakter. Het heeft verder alle kenmerken van de croutons gewone Cornet. Dankzij het smoked effect heeft deze variant meer diepte en geeft het nieuwe aroma's aan je gerechten. 4 personen Voorbereiding 25 min Bereiding 15 min Makkelijk -€ CORNET 1 chilipepertje 1 handvol verse koriander 70 g boter 35 g bloem 250 ml melk 50 ml bier Rodenbach Classic 150 g kaas Brugge Oud, geraspt 2 tl mosterd 2 el limoensap 1 tl mild paprikapoeder 1 snuifje mild kerriepoeder 1 stokbrood zout, peper Hak het chilipepertje en de koriander fijn. Laat 50 g boter op Voor- gérecht een matig vuur smelten in een kleine braadpan. Voeg de bloem toe en meng krachtig gedurende 1 min. Giet er onder voortdurend roeren beetje bij beetje de melk bij. Aardappelsoep met knoflook (2 Voeg het bier toe en laat al roerend indikken tot een romige saus. Schep er de geraspte kaas en de mosterd, het limoensap, het ) Verkruimel de bouillonblokjes in 11 flink heet water. Schil de aardappelen en snij ze in tweeën. Snij de lente-uien in ringen en pel de knoflook. Verhit een scheutje arachideolie in een kookpan, fruit de lente-ui en pers er de knoflook bij. Voeg de aardappelen toe en giet er de bouillon bij. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 4 personen Voorbereiding 35 min Bereiding 30 min Makkelijk - € paprikapoeder, het kerriepoeder, 2 kippenbouillonblokjes 4 dikke, kruimige aardap- zout en peper onder. 3 Snij het stokbrood in sneetjes en bak ze in 20 g boter aan beide kanten goudbruin. Kruid ze met pe- per. Werk de dip af met het pepertje pelen 20 min sudderen. 4 teentjes knoflook 2 Bak intussen de champignons goudbruin in een klontje boter. Kruid ze op het einde met peper. Snij de ham in dunne reepjes en rooster ze krokant in een pan zonder vetstof. 4 lente-uien 120 g minichampignons en de koriander en serveer met de 4 sneden rauwe ham NUTRI-SCORE croutons. 2 el plattekaas ABCDE 100 ml bier (3 Schep de plattekaas door de soep en mix ze glad. Giet er het bier bij en laat nog 2 min koken. Proef en breng eventueel verder op smaak. Ver- Cornet Smoked 2 el bieslook PER PORTIE 207 KCAL 8,5 G VETTEN 15 G KOOLHYDRATEN 4,6 G SUIKERS 5,4 G VEZELS 12 G EIWITTEN NUTRI-SCORE ABCD (串) boter deel de soep over diepe borden en werk af met de champignons, de ham en de fijngesnipperde bieslook. arachideolie PER PORTIE 512 KCAL I 29 G VETTEN 142 G KOOLHYDRATEN I 5,3 G SUIKERS 12,3 G VEZELS I 18 G EIWITTEN реper Carrefour Food Magazine I oktober 2021 29

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders