MIJN SUPERSNEL MENU
35
minuten
BIG
Witloof met Abdijkaas en chipolata
4 personen
Voorbereiding 15 min
Bereiding 20 min
Makkelijk - €
(1) Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het witloof in
BIO
de lengte in tweeën en verwijder de bittere kern. Laat het
witloof aan beide kanten goudgeel bakken in de boter.
Bestrooi met suiker en kruid met zout en peper.
6 kropjes witloof | 2 groene
2 Snij de appels in schijven. Schik de kropjes witloof
afwisselend met de schijven appel in een ovenschaal. Snij
de kaas in kleine blokjes en strooi samen met de walnoten
appels 100 g Abdijkaas | 80 g
gepelde walnoten 1 4 takjes tijm
| 150 g vloeibare room | 350 g
en de tijm over het gerecht. Nappeer met de room.
PER PORTIE
8) 659 KCAL
52 G VETTEN
16 G KOOLHYDRATEN
14 G SUIKERS
6,7G VEZELS
29 G EIWITTEN
A
chipolata
3 Dek de schaal af met een vel aluminiumfolie
IN JE VOORRAADKAST
en bak 20 min in de oven. Bak de chipolata's
in een klontje boter en serveer bij het gerecht.
30 g boter I suiker I zout, peper
Carrefour Food Magazine I oktober 2021 61