Carrefour folder - 01/10 - 31/10/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 9 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/10/2021 - 31/10/2021 -  producten in de aanbieding - oesterzwammen, knoflook, pompoen, rucola, kaas, parmezaanse kaas, spaghetti, basilicum, pesto, olijfolie, hazelnoten, bakplaat, pan, kom. Pagina 9.
9 / 73

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
HERFSTGROENTEN Spaghettipompoen met gebakken oesterzwammen en pesto van rucola en hazelnoten 4 personen - Voorbereiding 25 min Bereiding 1 u - Makkelijk -€ 1 spaghettipompoen 50 g hazelnoten 1 handvol rucola 10 g basilicum 1 teentje knoflook, gepeld 40 g geraspte Parmezaanse kaas 1 el wittewijnazijn 400 g oesterzwammen olijfolie zout, peper (1) Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de pompoen in de lengte in tweeën en verwijder de pitten. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de pompoenhelften op met de bolle kant naar boven. Rooster ze 40 à 50 min in de oven (afhankelijk van de grootte), tot het vlees goed gaar is. (2) Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof. Maak nu de pesto: doe de geroosterde hazelnoten in de kom van de keukenrobot en voeg de rucola, het basilicum, de knoflook, de Parme- zaanse kaas, de wijnazijn en 50 ml olijf- olie toe. Mix tot een homogene massa en kruid met zout en peper. (3) Snij de oesterzwammen in stukken. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en bak de paddenstoelen op een hoog vuur gaar. Kruid ze met zout en peper. Haal de pompoen uit de oven en schraap het vruchtvlees los met een vork. Vul de pompoenhelften met de oesterzwammen, nappeer met de pesto SPAGHETTIPOMPOEN Dit exemplaar met de intrigerende naam trekt extra aandacht. Ze heeft een ovale vorm, is lichtgeel en heeft een dikke, gladde schil. Maar vooral het vruchtvlees valt op: het is dradig en lijkt op spaghetti, vandaar dus de naam! Zodra je hem hebt doorgesneden, schep je er de slierten met een vork uit en verwerk je ze als gewone spaghetti: met bolognesesaus, als carbonara of heel eenvoudig met wat boter, pesto en olijfolie. en serveer met wat verse rucola. PER PORTIE 390 KCAL 32 G VETTEN 9,1 G KOOLHYDRATEN 7,6 G SUIKERS 7,4 G VEZELS 13 G EIWITTEN Carrefour Food Magazine I oktober 2021 9

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders