Carrefour folder - 01/12/2021 - 02/02/2022 - NIET LANGER GELDIG - pagina 14 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 01/12/2021 - 02/02/2022 -  producten in de aanbieding - aardappelen, knoflook, citroen, zure room, room, oregano, rozemarijn, teentjes, tijm, zwarte peper, olijfolie, hazelnoten, bakplaat. Pagina 14.
14 / 77

* Geldig in alle winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Aardappelen en zoete aardappelen met tijm 4 personen Voorbereiding 20 min Bereiding 1 u Makkelijk - € 100 g boter + extra 400 g vastkokende aardappelen 400 g zoete aardappel 50 g rozemarijn peper, zout PER PORTIE 393 KCAL 27 G VETTEN 31 G KOOLHYDRATEN 5,3 G SUIKERS 5,1 G VEZELS 4 G EIWITTEN MAKKELIJK Geroosterde radijzen met zure room en hazelnoten 4 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 25 min Makkelijk - € 3 bosjes radijzen 2 teentjes knoflook 75 g hazelnoten 1 citroen 1 el honing 200 ml zure room 1 handvol oreganoblaadjes olijfolie fleur de sel peper, zout 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Was en droog de radijzen, verwijder het lof en snij ze doormidden. Schik ze op een bakplaat, samen met de geplette knoflook, en overgiet met olijfolie. Kruid met peper en zout en bak 15 tot 20 min in de oven. 2 Hak de hazelnoten grof. Rasp de zeste van de citroen. Verwarm de honing in een kookpot op een zacht vuur. Voeg de hazelnoten toe en bak goudbruin. Voeg de citroenzeste toe en breng op smaak met fleur de sel en zwarte peper. Laat nog 1 min verwarmen en haal dan van het vuur. Laat afkoelen. 3 Besmeer een serveerschaal met de zure room, beleg met radijzen en werk af met hazelnoten en oregano. PER PORTIE 344 KCAL 33 G VETTEN 6,1 G KOOLHYDRATEN 4,3 G SUIKERS 2,8 G VEZELS 5,1 G EIWITTEN 14 TIP Je kan de radijzen ook vervangen door witte en gele rapen. Carrefour Food Magazine | feesten 2021 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ronde ovenvaste schaal. 2 Kies aardappelen en zoete aardappelen van dezelfde grootte. Schil ze. Snij ze met een mandoline in plakjes van 2 tot 3 mm en schik ze afwisselend in de schaal. Kruid met peper en zout. 3 Hak de rozemarijn fijn. Laat de boter smelten in een pannetje Haal van het vuur en strooi de rozemarijn erbij. Borstel de boter royaal over de aardappelen. Bak 1 u in de oven en borstel halfweg opnieuw in met de rozemarijnboter. Dek af met bakpapier als de groenten te snel kleuren. TIP Schuif er enkele plakjes aardpeer tussen voor een extra toets van hazelnoot.

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders