Carrefour folder - 24.5.2022 - 29.6.2022 - pagina 16 *

1 ... 16 ... 77
Carrefour-aanbieding - 24.5.2022 - 29.6.2022 -  producten in de aanbieding - spinazie, aardbeien, slagroom, suiker, basilicum, rozemarijn, tijm, dragon, top, mineralen, vitamine. Pagina 16.
1 ... 16 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Carrefour, geldig van 24.5.2022 tot en met 29.6.2022. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Carrefour heeft kortingen op meer dan 823 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Carrefour, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen aardbeien, basilicum, mineralen, rozemarijn, slagroom, spinazie, suiker; echter, deze folder van Carrefour heeft veel aanbiedingen voor producten zoals banaan, kaneel, smoothie, yoghurt, Blender, aardbeien, limoen, munt, watermeloen, glazen. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Carrefour? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in volgende winkels Carrefour:
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ACTIE 4 VOORKEUR GEVEN AAN PRODUCTEN VAN BELGISCHE OORSPRONG Blozende aardbeien Ze zijn rijk aan vitamines en mineralen. Aardbeien zijn dus superfoods en behalve supergezond ook superlekker. Trakteer je er dus deze zomer op, zeker als ze ook nog op en top Belgisch zijn! van het seizoen OD U VOOR DE PR IE ER ET B Carrefour Food Magazine | juni 2022 Al vele jaren werkt Carrefour samen met La Ferme de Godiassau, een kwekerij in Gerpinnes (Henegouwen), om je de beste Belgische aardbeien aan te bieden: Joly-aardbeien uit de volle grond, van Kwaliteitsketen Carrefour. De kalkrijke kleibodem in deze regio is namelijk ideaal voor de aardbeienteelt. Joly is een kegelvormige, vlezige aardbei met een felrode kleur. Ze is vrij delicaat, heeft een uitgesproken smaak en een mooie vaste textuur. Zodra ze rijp zijn, worden de aardbeien geplukt, en de volgende ochtend liggen ze in de winkelrekken. Zo bieden we je de beste kwaliteit en een uiterst vers product. MIL F 16 MADE IN BELGIUM EN EL Wist je dat aardbeien meer vitamine C bevatten dan sinaasappelen? Ze zijn ook rijk aan vezels, antioxidanten, mineralen en water, maar bevatten heel weinig suikers en calorieën. Profiteer dus volop van dit kleine rode vruchtje met zijn subtiel zoete smaak. En hoewel we aardbeien gewoonlijk eten als of in een dessert, met suiker, ijs of slagroom (of alle drie tegelijk!), zijn ze ook heerlijk in een salade bij gegrild vlees of gegrilde vis. Zo vormen ze een lekkere combinatie met dragon, tijm, basilicum, rozemarijn, spinazie.... ENT JEZ ANTIVERMOEIDHEID UC REN Het avontuur van Pascal begon in de klassieke landbouw, met vee en granen. Maar zo’n twintig jaar geleden sloeg hij de weg van de tuinbouw in en plantte hij zijn eerste aardbeien. Een instant succes, dat hij intussen deelt met zijn vrouw Maryline. DIE EN OOK WIE IS PASCAL? AARDBEIEN KWALITEITSKETEN CARREFOUR  1 00% Belgisch G  eteeld in de volle grond Z  onder onkruidbestrijders vanaf de aanplant

Folders Carrefour

Meest bekeken advertenties